Vad vågar du göra?

Och nu har det snart gått 14 dagar sedan jag opererades.
Och jag kan nästan, nästan sträcka mig rakt. Puh.
Sover illa och går illa och känner mig sömnig mest hela tiden, men livet är helt underbart utan att bli påmind om cancer varenda gång jag tar av mig tröjan.

Konstigt egentligen, för nu har jag ännu fler ärr. Men trots att det inte är helt färdig läkt, så blir jag glad bara av att titta på min ny/gamla mage :-))))

Fortfarande är den svullen och öm och klumpig, men den är slät!!!!
Och nu är det ju ett rekonstruktions ärr jag ser.  Fina raka skönhetsoperations ärr  som kommer att pryda min magen. Inte cancer ärr!!!
Förstår ni skillnaden?
Jag visste innerst inne att det här skulle betyda mycket.
Även när läkaren berättade att jag skulle få ett stort ärr från höft till höft tvekade jag. För nu är det inget cancer ärr!!! INGET CANCER ÄRR!!!! tjohoooooo !!!

Stöd strumpan (mer en overall) är ju sådär skön, men jag investerade i en svart, hahahaha som att det gör någon skillnad.
Men det är bara 3 veckor kvar med dygnet runt  Sedan 5 veckor med den på och då får man välja natt eller dag.
I och för sig lite beroende på hur det läker.

Men jag gör allt som står i min makt för att läka snabbt. Vilar mycket, sover mycket (om än illa :-)) äter mycket protein, dricker mycket ingefära och gröna drinkar. Äter vitaminer och Calcium och K2 (mer om det i nästa inlägg) äter zink och promenerar med små, små steg. Dricker mycket vatten och nästan inget vin :-))))

Lever som jag lär kan man väl säga :-)) Balans mina vänner.
Och ut i solen (med solskyddsfaktor på näbben) och njut!!!

Följ oss på Instagram https://instagram.com/fightcancerandrun/

IMG_4437

Den här la jag ut å Instagram och undrade hur följarnas söndag skulle se ut. Och jag föreslog att göra en utmanar-dag :-)) Min utmaning var att våga flörta. (ja vet, att flörta i en kropps-strumpa är modigt :-))))

IMG_4436

Tacksam. Jag är tacksam. Trots att smärtan efter den här operationen är på grund av cancern, så lever jag. Och jag är fri och jag är frisk nog att ens få opereras. Att jag inte legat någon till last och att det är mitt beslut och mitt liv och jag kommer leva i sanning med mig själv, precis varenda dag. Det har jag förtjänat och det är faktiskt var och ens skyldighet att göra det. It´s a bloody good day, today too :-)))