Bokmässan 2014 säger hejdå!!!

Och så var det då söndag, sista dagen på bokmässan.
Och alla utställarna såg bara tröttare och tröttare ut :-))
Jag antar att det tar på krafterna att vara med på förlagsmiddagar, författar-vin-drickande och andra roliga skojigheter som bjuds när cirkus-bokmässan rullar in i stan. Och eftersom jag inte var bjuden på något sådant, så blev jag bara piggare för var dag som gick.
Så idag var jag nästan som vanligt, förutom rösten som låter ”whiskey-diet” lång väg.
Men jag har somnat tidigt och sovit gott och börjar så sakta återhämta mig. (inget författar-vin-drinckande här inte :-))

Och idag fick jag så många kramar från flera av mina modeller som kom förbi. Vilka super-power-pinlgor jag samlat ihop!!!!!
Jag är så stolt över varenda en av dem.
Och av andra som kom förbi, men som jag inte känner, men som läst min blogg.

Och så fick jag ett brev, alltså ett brev. BREVET.
Från en som köpt boken, men som jag inte känner.
Som skrev ett mail igår, att han var glad att jag/vi skrivit boken. För nu förstod han vad hans fru pratade om.
För han tyckte bara att han hört massor av ord, som kom ur hennes mun, men att han inte kunnat ta till sig det hon sa.  Vad hon menade.
Men när han fick läsa om andra kvinnor så förstod han vad hon försökte säga. Att det inte fanns något rätt eller fel.
Att det var okej att känna annorlunda, men ändå vilja vara som vanligt.
Åh då känner jag att vi har gjort något stort, vi som är i boken. Som vågar bjuda in er i vår tyngsta stund.
Girl-power-at-its-best :-)))
Kramar & kärlek till er alla!!!

ps.  (jag sålde nästan slut alla böcker på mässan)

bokm_color2208

Tre av mina fantastiska modeller!!!! Kerstin, som sprang Marathon du Medoc i år!! Grattis!!! Monika som var med i ”Landet runt” och sötaste Malin som kämpat lite mer än oss andra. Ser ni ur lika frisyrer vi har :-))))

bokmä_2173

Sötaste bloggläserksan från skåne dök helt oväntat upp i montern. Och mitt hjärta svämmar över när jag hör att min peruk-kamp hjälpt någon annan. Att ….. också börjat träna gör att hela jag tar lite glädje skutt!! kram!!

bokmä_2178

Min räddare, min hjärna och Lisa!!!!!!! Tack för att denna fantastiska, begåvade och helt underbara Lisa dök in i mitt liv. Hon hjälper mig att ta min föreläsning till högre höjder. Tack vackra kvinna för att du tror på mig!!!! och bredvid står hennes super trevliga pojkvän som jag inte kommer ihåg namnet på (skäms cecilia!! -ja, vet…)

bokmä_2181

Min räddare och min idol ; ) Kjell Enhager is in da house och då svänger det. Himmel vad snabb han är. Och rolig och underhållande :-))

bokmä_2182

Vi sprang på varandra på bokrelesen jag var på för några veckor sedan. Härligaste människan, som sprider leenden, hopp och ren glädje, bara så där. Visst är det härligt när man får träffa sådan som Kerstin Säerneö!

bokmä_2185

Jag sa ju att jag blir piggare och piggare :-)) Så här såg det ut innan jag gick i går kväll!!! Härligaste Kristina på Lava!!!

bokmä_2186

Ibland får bara riktigt långa vara med på bild :-)) Jonas är så där lagom road, men tålig. Ett väldigt bra drag om man skall ge sig in i bokbranschen inser jag :-))))

 

bokmä_2192

Det blir ju aldrig så långa stunder med Anna, men vi gjorde vårt bästa för att hinna prata lite. Super dupera gulliga Anna hoppas att vi ses snart igen!!!!

bokmä_2195

En del har det bra :-))) Två av samma liksom!!

bokmä_2197

Finaste Anna och Ian. De ger mig hopp om att kärlek är bäst!!

bokmä_2199

Åh så fick jag vara med på ett hörn .-))

bokmä_2209

Åh så fick jag en kram av sötaste Emilie. (ser i och för sig ut som det är jag som kramar sönder henne :-))) Hon som skriver så det känns som bomull. Som får artiklar och reportage att bli så där skinande vacker, men ändå med känslor. Få journalister som har hennes talang! You go girl :-)))

bokmä_2203 bokmä_2207

2 Comments

yellow october

The Absent Game

Concerning me and my husband we have owned additional MP3 gamers over the years than I can count, such as Sansas, iRivers, iPods (basic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few a long time I’ve settled down to one line of players.

Exede Lawrenceburg

satellite internet

You can unquestionably see your skills inside the perform you create. The world hopes for much more passionate writers like you that are not afraid to mention how they believe. On a regular basis observe your heart.

Comments are closed.