WOWWWWW DAG 6 alltså!!

Jag kände att något var annorlunda när jag vaknade i lördags, men jag tänkte liksom inte på det.
Så på 6:e dagen så inser jag att jag nyser inte längre.
Som allergiker så är jag mer eller mindre lite allergisk varje dag, förutom maten jag inte kan äta, kan det vara när någon som har katt sätter sig bredvid mig på spårvagnen, då nyser jag typ 10 ggr. Eller när man lägger sig på en yogamatta som någon sprutat starkt rengöringsmedel på.
Super pinsamt och super tröttsamt för kroppen.
Men sedan i lördags har jag inte nyst en enda gång.

Jag vet att det beror på att jag inte belastat kroppen med några kemikalier!!
När jag var liten och min mamma insåg att jag var allergisk så åt vi så mycket det gick – biodynamiskt odlad mat – hör ingen använda det ordet idag :-))
För att jag inte skulle få i mig färgämnen och konserveringsmedel. Och jag har försökt leva efter det så gott det går. Aldrig några halvfabrikat hos oss, men ändå får man ju i sig det.
Och man är ju ändå sötsugen.
No longer liksom :-))))

För den här detoxen innehåller inget socker!!!!!!!
Det är helt ofattbart för det smakar både sött och smörigt ibland!

Söndagen var grym, vaknade pigg trots att jag kom hem kl 02.30 från 50 års kalas, men ingen kaffe eller vin och inget tungt kött eller massor av socker som man gärna glufsar i sig när man dricker alkohol. Som jag tror allt tillsammans gör att man blir så där äckligt bakis. (jo, så klart mängden spelar så klart in också :-))) men det är inte hela sanningen.

Söndagens matlådor kändes lite små, speciellt som jag power-walkat i 40 min och sedan gjort lite yoga hemma.
Så vi gjorde lite hummus till. Rev morötter och rödbetor som tillbehör.
Nu skall jag googla recept på chokladbollar (utan socker, nötter och mandel) anyone? :-)))

PS. anmäl er till loppet!!! Vi måste ju iallafall bli några fler än förra året !! :-))

FullSizeRender-1

FullSizeRender Förstår ni hur det här fungerar? INGET SOCKER O INGEN GRÄDDE och ändå så gott så man blir kär!!