Vilken vecka det blev!!!

Förkylningen släppte och jag kunde ääääääntligen börja träna lite.
Samtidigt kom tusen pollen farande genom luften och då känner man sig förkyld igen…..
Men jag ignorerade snabbt det :-))))
Har gett mig själv en provmånad på Hagabadet. För jag vill yoga varje dag. Och det faktiskt enda stället som har såååå många klasser på en enda dag. Helt fantastiskt.

Efter USA resan där vi tränade och nästan gjorde två yoga pass om dagen, så ville jag behålla känslan. Tyvärr sveptes den med i förkylningen, men skam den som ger sig.
So far är yogan på Hagabadet väldigt soft. (lite för soft i min smak), det är bra om det finns lite blandat. Men jag har ju en månad på mig att utvärdera :-)))
Idag har jag provat ett Rump-Lår-Ben pass, det kändes kan jag säga. Och jag försökte visualisera hur min rumpa växte :-))

I fredags fotade jag Musse, Ni vet den snabbaste Mustafa vi har. Vilken kille!!!!
Så trevlig och ödmjuk. Och snäll. För han är med och frontar loppet. Han gillar iden, han gillar det vi gör och han supportrar att vi stödjer forskningen.
Så håll tummarna så kanske han är med i eller runt loppet. (han har Berlin marathon en vecka ifrån loppet den 19 sept.)
Ni hjälper väl till och sprider loppet?
Och likar på FB och följer på Instagram och delar hemsidan?
Och så glömmer ni väl inte att träna.
Vad har ni satt upp för mål?
Var skall du vara rent fysiskt (alltså i vilken form skall din kropp vara i) när du skålar i champagne den sista december i år?
Kram och kärlek från ett soligt Göteborg!!

blogg_3191

Detta var ju mitt tidigare mål. Att kunna göra huvudstående. Jag vill fortfarande ha en vägg bakom mig, men jag nuddade aldrig väggen den här gången :-)) Så nu har jag betat av ett delmål, som skall leda fram till handstående!

blogg_3549

Lilla k softar efter tufft träningspass. Balans som vi säger, balans :-))