Vem vill prova glad mat?

Det där med mat är ju en hel vetenskap. Och jag har alltid varit övertygad om att vi mår som vi äter. För jag mår som jag äter. Och det har ju gjort att jag försöker ha koll på vad och hur jag äter. Att hitta balans. Men det är svårt. Även om man är intresserad.

Snacka om att jag blev chockad och frustrerad när jag insåg att sjukvården inte bryr sig överhuvud taget vad deras patienter äter.
Som om det inte skulle påverka oss.
Om jag varit en hund, så skulle veterinären sagt till min ägare att ge mig specialkost. För man vet att man kan öka hundens välbefinnande minska risk för sjukdomar och till och med bota, när man ändrar kosten.

Men inte vi människor!! Näringstät mat? Mat som stärker upp kroppen, mat som hjälper kroppen att vila eller rensa? Mat som ger oss energi och kraft?
Sköterskorna o läkarna har tittat på mig de senaste åren med en blick av ”ja ja, gör va du vill men det gör ingen skillnad, att hon orkar liksom” och så har de lagt huvudena på sned och förklarat att det finns inga bevis på att det skulle hjälpa.
Jag undrar ibland om sjukvården är sponsrad av livsmedels industrin avdelning för prefabricerat?

Och sedan jag blev cancer fri har jag velat ta min kost hållning ett steg längre, men inte hittat någon med kunskap om hela människan.
Tills jag träffade Marie Butler!
WOW och tusen superlativ beskriver bäst denna vilken enastående kvinna, vilken kunskap hon besitter och vilket engagemang. Och så himla gullig!
Vi tillbringade en kväll med att prata mat och livsstil.Om hur allt hänger ihop.
Jag lovar att jag skall göra mitt bästa för att förmedla hennes vision. Och inspirera fler att våga prova
För jag vet att vi/ni/jag skulle må så mycket bättre om vi åt bra mat!
Marie har bott i Skottland de senaste åren och har precis nyligen öppnat en helt underbar restaurang med fantastiska kockar på Vasagatan 24.

Så vill du hänga med mig och göra en kickstart detox på tre veckor så har Marie ett erbjudande där du får 1 000:- i rabatt om du uppger bloggens namn, när du bokar in dig. (Ord pris 7500:- men då ingår allt utom frukost i tre veckor!!!)
Allt är färdig lagat, luncher, middagar och mellanmål, allt är ekologiskt och väl genomtänkt och du får till och med sitta på restaurangen och äta om du vill!! Vilken lyx kan man säga :))

Några jag känner skall göra det med målet att lära sig äta bättre och gå ner i vikt.
Mitt mål är att rensa ur alla gifter jag har efter de senaste tre åren, med cellgifter, stress, oro och ångest, men också för att göra mig starkare och bli piggare så att jag orkar träna och leva livet!
Jag skall börja på tisdag och jag ser med spänning fram emot ett nytt steg i mitt liv mot Cecilia 2.2
Erbjudandet gäller om du bokar in dig innan sista augusti, (men du kan starta längre fram i höst om du vill)
Under tre veckor så är kosten ganska strikt, men genomtänkt och tanken är att låta kroppen rensa ut och organen att vila.
Läs mer här  och gå gärna in på hennes mysiga restaurang på Vasagatan o ät lunch och middag!

Hoppas att vi ses där för det är mitt nya hak :)) VASAGATAN 24 i GÖTEBORG!

happy_4970

Marie när hon introducerar oss till en helt ny värld! Välkomna!