Vår Tara debut!

För några månader sedan ringde Amelia Adamo.
Hon är alltid så trevlig och hennes röst ger en alltid en känsla av att allt är möjligt. Det finns inga hinder mer än i dig själv, lite så.
Hon är så förstående och sympatisk. När man lägger på luren så är man lite upprymd och förväntansfull, och jag tycker att det smittar av sig på hela mitt liv. För en stund är jag också skarp och målmedveten.
Det dunstar ju kanske lite efter en stund. Men jag menar inte att hon är en drömmare eller en som överdriver.
Nej, det är något med hennes väsen som gör henne så.
Och så hörde jag att resultatet var ute nu!!
Tjohoo och så är min fantastiska vän Renée också med. Men det är egentligen ett helt eget inlägg.
För egentligen skulle Renée förtjäna både att vara på omslaget, ja en hel tidning om bara henne. Dels för alla spännande saker hon gjort men också och kanske framför allt för att hon är en enastående människa med ett hjärta så stort och så generöst och vänligt att man önskade att man hade en liten uns  av det hon besitter.
Snacka om womans-power med Renée och Amelia!!!!
Hade varit väldigt spännande att få ha varit med när Amelia intervjuade Renée :-)))
Skämt och sido, Renée har räddat mig det här året.
Utan henne hade jag gått i väggen. Gett upp eller bara lipat. Hon är en sann ”doer” som med glimten i ögat aldrig accepterar ett nej.
Så där enkelt liksom :-))))) Men hon bara gör det och seglar vidare.
Det är fler som skall ha en eloge för stora insatser det här året när jag oväntat och inte sjävl-valt stod ensam med loppet.
Men det får bli i ett annat inlägg för det här tillägnar jag Renée :-))
Tack för att du svepte in i mitt liv (ja och du med Dan :-)) LOL

IMG_5629-1

Kolla denna coola kvinna! En av mina starkaste förebilder. #vigörsomrenee kanske är nästa stora #-taggen :-))

IMG_5630-1

Åh som pratar hon om loppet och det kommer med i texten. Så fint !!!

IMG_5627

hej och hå. Jag blir ju så glad att de gillar min bild. Men det hade varit rolig också att få vara med på en snygge-bild också :-)) Men jag tänker att detta ändå är viktigare än att jag får vara med som person, att bilden blir en symbol är större och ser att reportaget var kanon bra!!! Tack Amelia Adamo för att du tar upp den andra sidan också!

IMG_5628

Ibland när jag läser om mig själv, så slås jag av hur jävla hemskt det var. Men det är inget jag väljer att tänka på. För nu är jag här och jag mår bra, varför grubbla på det som var, när det finns människor i min omgivning som har det jävligt på riktigt. Där cancern vägrar försvinna. Tänk på det alla friska. Så våga inte tänka en enda gnällig tanke!!!!

IMG_5625