Utan skam i kroppen

Och så har man lämnat en komfort zon, den som heter bar överkropp!

Alltså här går alla halvnakna, så klart :-))) det är ju Karibien och det är sol och det är varmt, även när det kommer en liten regnskur, så är det V A R M T.

Och att gå omkring i vanlig bikini har jag inte gjort på 3 år. Ni som varit med från början vet hur jag letade tri-kini, en bikini som sitter ihop på mitten. (som skulle dölja mitt ärr och sneda mage)
Och visst hittade jag sådana men den ena var porrigare än den andra hahahaha.
Jag kontaktade till och med Panos Emporio och träffade honom för att prata om bikinis för ex-cancriga.
Men nu var det dags :-))))
Vilken frihet!!
För jag är ju så nöjd med operationen som jag valde att göra i juni i år. Ärret är platt och fint och rakt :-)) Magen är fortfarande lite svullen när jag tränar eller springer för mycket
Men skillnaden är så stor. Kanske sitter det bara i mitt huvud.
Men låt så vara, för jag ser ett skönhets-ärr, inte ett cancer-ärr. Och för mig är det en stor skillnad på att dagligen påminnas att jag haft cancer eller att jag är bara Cecilia!
Och jag är bara helt vanliga Cecilia :-)))

Och här nere i Guadeloupe är det no-stress. Så jag hoppas att ni tar ett djupt andetag, kanske gör ett huvud- eller handstående eller bara en liten framåt fällning. För att få fart på blodet och tankarna om att det är inte jul som är årets viktigaste dag. För alla dagar är  lika viktiga, hela året!!!!!!!

Kram från ett underbart ställe !!!

huvud_6307

Och att försöka stå på huvudet gö jag ju gärna. Man mår så mycket bättre då :-)) Blod strömmar lite lättare i huvudet och organ som får hänga lite upp och ner. Jag får en sådan kick av det.

huvud_6302

 

 

 

huvud_6298

Mitt må är handstående innan nyår. Inte helt säkert att det kommer att gå. Även om jag träffat någon som gärna vill assista. Men det kommer att krävas måååååånga assist innan jag kan och vågar. För konvalescensen efter operationen var mycket, mycket längre än vad jag trodde. Inte för att det gör något men jag är nog för svag (mentalt också :-)))) för att lyckas innan nyår. Typ bara 21 dagar dit.

yoga_6256

 

 

yoga_6245

Så stolt över lilla k som jag ser som en sann yogini. Hon har verkligen omfamnat yogan och lever med den både på mattan, i vanliga livet och på stranden :-))) Så glad att jag släpade med henne på Yoga med, först Elaine De Souza (Rydberg) Sedan Caroline M. Smith Även om det inte var 100% pure joy så fick hon en känsla, en smak och en möjlighet. Att landa i det när hon vuxit upp. Yoga var inte konstiga ställningar eller märkliga tankar för henne. Yoga hade hon gjort och därför blir det så mycket lättare att ta det till sig när man är mogen. Så mitt råd till alla föräldrar är att ta med era barn på yoga (och kanske skippa några av all de aktiviteter som barn tvingas utstå mer för att föräldrarna vill än barnen), för yogan har ens barn nytta av hela livet!!!!