Tankarna studsar vilt omkring

Att få överleva lägger ju en viss press :-))))
Och jag vill ju leva livet till 100% men att toppa det hela tiden, så hade jag ju inte tänkt :-))

Men det är så mycket som jag vill göra.
Mitt nya projekt #höjblicken360 är ju ett sådant. Att få igång loppet till den 19 september är ett annat.
Att få rätsida på boken och förlaget är ett tredje. Och att stå på händer är ett annat. Att försörja mig.
Och då måste man ju som coach-Sofia säger, -Strukturera upp sitt liv.
Och jag gör ju det. Men jag hinner ändå inte med allt jag vill. Eller är jag feg? Att jag kanske skall misslyckas eller att jag inte når ända fram. Eller att jag inte gör det tillräckligt bra, för det finns de som gör det både bättre, snyggare och smartare?

Men jag är inte en fegis längre :-))) Jag är satan i gatan super stark och super modig. Och om man sätter mål så når man dit. Det vet jag ju sedan innan :-))
Så nu är det upp till bevis. Nytt år nya möjligheter!!!

Vad har du satt för mål? Vad vill du göra 2015? Vad är dina delmål?

väggen_2785

Alltså!!!!! Ser ni, vad jag är modig :-)))) Jag känner mig som super-woman när jag står så. Och när jag ser bilden blir jag så stolt. För det är bara i mitt egna huvud som rädslor och begränsningarna sitter. Och genom att sätt små delmål, vågar jag närma mig handstående på rätt håll. Precis som vilket annat mål vi än vill sätta i livet. Små, små steg is da shit :-))) Och på tisdag skall jag yoga med Christine och visa henne hur modig jag blivit!!!