Tack för igår

Vilket fantastiskt arrangemang av Venture Cup och alla dessa sköna människor som arbetar i projektet, att arrangera höstens regionfinal.
Så glad att jag fick vara med. För att lyssna. Och för att inspirera. Och jag hoppas att det jag sa gick hem. Att vi skall njuta av livet.

Att vi skall leva till fullo och att vi måste gå på alla undersökningar. (det gäller ALLA!!!!!)

Nästan 300 personer satt i publiken. Wow liksom :-))

Venture Cup är en spännande tävling där alla kan delta. man skickar in en pitch om en företagside man har. Sedan får man feedback och har man tur går ens ide och beskrivning vidare till tävlingen. Venture Cup kan skryta med flera framgångssagor.
Så har du en grym ide, (som du absolut inte behöver förverkliga), så skicka in den och få feed-back på vad du behöver göra för att gå vidare. Om du vill gå vidare med den :-)))

Träffade många härliga människor igår. Speciellt glad gjorde det mig att prata med alla dessa unga kvinnor som tar för sig och startar företag och tänker stort och smart !!!! yo go girls!!!! Girls power at it best!

Och så fick jag in en sponsor till projektet #höjblicken360 !!!!! Super spännande! Företaget Aitellu här i Göteborg som skall hjälpa oss med att veta var vi bör synas men framföra allt spåra och se vad som händer med projektet på nätet.

Det var super häftigt att  föreläsa för så måååååånga människor. Men jag var nog inte riktigt medveten om hur kort 15 minuter verkligen var… Och bredvid mig satt nämligen en trevlig dude från en talarförmedling. Shaky liksom :-))
Men jag kallar mig ju inte proffs. Och jag vet att jag missade några grejer, den om att sy ihop säcken, bland annat.
Men det är ju bara jag som vet det :-)))
Åh andra sidan måste jag ha gjort något rätt, för återkopplingen efteråt gick inte av för hackor :-))

Tack alla snälla för de fina orden!
Idag är det onsdag, och här i Göteborg skiner solen. Så ut med er och känn livet i er!
Hoppas att vi ses snart!

venture

Måste få lägga denna bilden högst. Jag blev sååååå glad. Det var något speciellt med sättet han uttryckte sig på. Jag vill ju så gärna ge något tillbaka. För att jag lever, och för att livet är helt underbart!!! Och tack för alla andra värmande ord också!!! love u all!!!!

venture_2730

Charmigaste konferenciererna på mycket länge :-)))

venture 2

Så här såg det ut.

ventrue_2737

Casey säljer armband.  Min lojala, snälla och engagerade vapendragare. Tack för att du finns och för allt du gör!!!!!

ventrue_2723

Skön dude, han skall dansa i min nästa föreläsning, eller :-))))))) Dennis Westerberg pratade om arbetsglädje så man blev alldeles varm i hjärtat. Jag hoppas några kände livsglädje efter att jag pratat :-))

venture_2734

Sååååååå här många stolar och på dem satt det masssssor av människor. Snyggt, stort och väldigt mäktigt att ha så många människor framför sig.

venture_2728

Glada vinnare!!!

venture_2729

Glada beundrare!!

ventrue_2739

Talarförmedlingsmannen! Och jag fick Dennis bok i present. Så fräck. Och tänkvärd. Har läst lite i den nu på morgonen. Men jag glömde ju att be att få den signerad… när skall min hjärna vakna? Vill inte påstå att jag var ett geni tidigare, men när det blir tusen intryck så släpar den efter lite, fortfarande. Det går liiiite långsammare, och det känns pinsamt ibland. Men men, lite trög skalle kan jag leva med :-)) -För vad skulle alternativet vara? -Hmmm eller Mmm som Dennis Westerbergs bok heter! Cemo-brain light.