Svenska Dagbladet idag!

Wow, vilket reportage det blev.
Man tackar och bugar och känner stolthet över all uppmärksamhet boken får.
Svenska Dagbladet är rätt tungt. Och journalisten Maria Carling var super trevlig och ställde väldigt bra frågor.
Jag får nog tacka henne, för att jag hade snabba svar på alla frågor jag fick, när jag fick hälsade på i Go´kväll studion i Umeå förra veckan.

Och jag blir så glad för alla sms och mail från vänner och bekanta och okända, när jag är med i någon tidning (tro inte annat :-)))) I love it!!!TACK TACK TACK alla där ute som tar sig tid att höra av sig!!
Men det är när jag får direkt feed back på boken, som det värmer som mest i hjärtat. Så köp den gärna du också!
Och när jag spontant möter (friska) läsare (av boken) på stan, så är kommentarer som –Nu förstår jag bättre vad cancer är för något, tack för att du skrev boken! en av de allra bästa.
Och när jag möter ex-cancriga så är kommentarer som den här -Tänkt om jag fått den här boken, när jag blev sjuk! en av de bästa komplimangerna.

För det är då som det känns som att syftet med boken verkligen kommit fram till rätt mottagare. Så tjejer, ni/vi är grymma, som valde att vara med i boken och dela med er av era berättelser! Tack och tusen tack!! Kärlek till er alla!

Vill du beställa boken ”Är jag fortfarande vacker?” så gör du det här!

svd_2366

Ett helt uppslag !!!!!!!

svd_2368

Och en blänkare på första sidan :-)))

One Comment

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
Wildblue Internet

satellite internet

You can unquestionably see your skills inside the perform you create. The world hopes for much more passionate writers like you that are not afraid to mention how they believe. On a regular basis observe your heart.

Comments are closed.