Se dig själv i ögonen!

Ibland har man inte modet, eller kraften.
Och så undrar man lite förvånat, hur andra ”bara” kan.
Men jag har hittat ett knep, som jag har alltid använt mig av på gymet. Men eftersom det är min egna lilla ”uppfinning” har jag inte riktigt tänkt att det är så där bra, så att det skulle hjälpa andra.
Jag har nog bara känt mig lite pinsam och rädd för att uppfattas som någon som glor på sig själv i spegeln. Ni vet jante-lagen och allt det där.

Men när jag hör det från många andra håll, från coacher och tränare och så inser jag att det ligger faktiskt kraft in den lilla lilla manöver;

Att möta sin blick i spegeln!

En god vän gör det varje gång han skall göra en dragning och inte känner energi. Jag brukar som sagt göra det på gymmet. Möta min blick och titta mig själv i ögenonen och tänka P O W E R.
För lika väl som man kan ”lura” hjärnan att dissa sig själv. Så kan du också locka hjärnan åt andra hållet. Att tänka bra grejer. Så att vi gillar oss själva!!!!

Prova att stå framför en spegel, se dig själv i ögonen. Känn in din kraft och stå rakryggat. Möt din blick och känn din styrka. Gör det varje dag, varje gång du tvivlar på dig själv.

P.S.
Ibland brukar jag låtsas att jag är Laura Craft eller Rocky Balboa eller Paolo Robert, jag vet att att det är gränsen till super knasigt och super nördigt, och lite tänktigt, men det funkar, varje gång :-)))

rocky _2307