Så mycket muskler, my gåååd

Har man bott i Borås så är man ju ganska van vid överdimensionerade armmuskler. Och grova grova vader. (på 80, 90-talet var Borås, Sveriges byggar stad #1)

Men det var ju ett tag sedan. Och här i Göteborg är ju alla jag känner lite mer löpartränade i kroppen. eller helt otränade :-))
Så det fanns lite att titta på, om man säger så :-)))
Men rent officiellt jag var inte där för att spana muskler, utan för att lyssna på min kompis Lars Erlman.
Killen som gick från överviktig, överdrinkare till idrotts-proffs på bara 3 år. Och då går han storstilat i mål och avslutar sin resa #intebarasnack, med att göra en Svensk Klassiker!
Under 24 timmar. Alltså inte 24 timmar totalt utspritt under 1 år, utan under ett dygn!!!
Han genomför Lidingöloppet, Vasaloppet (på rullskidor) Vätternrundan och avslutade på eftermiddagen med att gå i mål i Vansbrosimmet. Han åkte helikopter mellan platserna (Lidingö, Jönköping, Sälen och Vansbro)
Jag är lika imponerad av hans idrottsliga prestation som hans förmåga att finansiera hela projektet!!
Respekt!
Sedan hängde vi, jag och Casey runt och kollade lite utställare, riktigt nice alltså. Men himla dåligt med mat ställen.
Det var så vi ramlade in på Paolos monter som bjöd på godaste ravioli :-))
Men man blir ju heeeelt utmattad av att gå runt på en mässa, speciellt Fitnessfestivalen :-)) Så vi drog oss hemåt och avslutade kvällen med True Blood säsong 7!!
fitness_2538

Fick en liten pratstund med Lars efter föreläsningen.

fitness_2540

Åh så lyssnade vi på Paolo Robertos föreläsning. Tänkte faktist maila honom när jag började med mitt projekt i våras. För han känns som en snubbe som skulle förstå. Och kunna komma med idéer och lite input. Och jag var helt övertygad om att han skulle vara en nice dude. Åh det var han :-)) Det var super spännande att höra honom prata om när han var Kungen av Kungsan, om vuxen världen som inte ville veta av honom. Men hur Staffan Hildebrand valde honom att vara med i filmen Stockholmsnatt. Skön humor och självdistans på honom. Repsekt för den resa som han gjort.

fitness_2535 fitness_2533