Re-claim my self

Dagligen får man försvara och förklara.

Och det gör jag så gärna. Men varför är det ”bara” kvinnor som förstår. Som inte så där hurtfriskt klämmer ut sig -Ja men det är väl inte så farligt”          Så klart det inte är, så farligt. Att äta mediciner i massor av år, med märkliga biverkningar. Att plötsligt ha en kropp som blev 10 år äldre. Som känns konstig och mjuk (på fel ställen :-))) Att inte vara som innan.

Klart att det inte är så ”farligt”. Vi pratade om det idag, jag och Maj. Om tacksamheten över att vara vid liv. Men att ändå vilja ha livskvalité. För vad är livskvalité för dig? För mig är kvinnlighet en del i livskvalité. Och jag saknar den. Eller så kanske det bara är lite kärlek jag saknar. Eller manlig bekräftelse? Får man vara så enkel?  Men det är faktiskt inte helt enkelt. Det är lite ensamt också. Men nu är det ju ”vägen tillbaka” som börjar :-))) Och om jag måste reclaima min kvinnlighet, så får jag väl börja med det som är det enklaste att påverka, utsidan :-)))

Så jag ringde Carol och lät henne göra vackra naglar förra veckan  (Carol på Elexia i Sisjön). Och i tisdags gjorde jag lösögonfransar (istället för löshår:-)) Hos Canela på Sten Sten Sturegatan. Åh det kändes sååååå bra. Livet blev lite, lite roligare. Jag kände mig gladare och lite kvinnligare. Och om man börjar gilla sig själv igen så blir det ju en god spiral, av goda känslor för sig själv. Och jag tycker inte att kvinnlighet sitter i attribut som man kan köpa, kvinnlighet måste man jobba på, för det kommer inifrån.Den kommer när man gillar sig själv. Men om man nu har blivit lite tilltufsad, så får man väl lura sig själv lite. Och hoppa fram några steg för att sedan komma tillbaka, på riktigt. Eller komma tillbaka, på något sätt. Puss och kram och go natt!!!

Ps hals-ontet fortsätter. Alla löpar-kompisar jag har, har alla någon krämpa idag och i morgon. men på lördag kommer de flesta att vara i fin form :-)) Jag också hoppas jag!!!

bild 1-2

Mina fransar blev aldrig riktigt det samma efter 6 omgångar cellgifter. Inte håret heller. men det gillar jag, just nu :-))

 

bild 1-3

Casey är grymmast i stan på selfies. Och jag suger, som de säger. Men jag tränar och tränar :-)) För en ny frilla kräver nya vinklar för att få det bra :-)) Nu kör vi”””

bild 2-4

One Comment

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
Satellite Internet

satellite internet

You can unquestionably see your skills inside the perform you create. The world hopes for much more passionate writers like you that are not afraid to mention how they believe. On a regular basis observe your heart.

Comments are closed.