På väg tillbaka :-))

Att ta sig tillbaka från en sväng i Cancerbranschen tar tid.
Fan va det tar tid.
Och för mig är min kropp en stor del. Som varje dag påminner mig om att livet är annorlunda.
Men kanske är det inte kroppen som är ”problemet” det är nog insidan. Men om jag undertiden som insidan hittar tillbaka, lägger tid på kroppen. För det finns ju ingen anledning till att låta utsidan lata sig :-)))

Åh känner man sig stark så blir man faktiskt lite starkare. Och skönare och modigare. Kvinnligare och gladare.
Och att allt det där sitter ihop, det tjatar jag ju om hela tiden. Så för att hålla demoner, spöken och andra saker som jag inte kan värja mig emot, är träningen da shit, liksom.

Och träningen med Titti är fan världs klass!!!
Vilken människa. Tre gånger har jag tränat för henne. Och efter varje gång så kommer det ett brev på posten med alla övningar som jag skall sysselsätta mig med de närmsta veckorna. (åh massor av fina hejar rop!!)
Och det känns bra. Riktigt bra. Även om det går så långsamt, så långsamt.
Eller vad trodde jag?
Att jag skulle bli värsta muskel knutten på en månad?
Jag tror inte förrän nu, att jag insett i hur dålig skick jag var. Och hur stort ingreppet operationen var i min kropp och att cellgifterna förstört så många saker. Så jag borde nog vara lite snällare mot mig själv. Det borde vi alla.
Men inte mesiga :-)) Bara snälla. Och bestämda. För kroppen vill ju hellre lata sig, än att träna sig.

Så nu är det förhoppningsvis tre gånger i veckan på gymmet som räknas. För Titti har en plan. Och vi skyndar långsamt. För om vi gör fel så kopplar ju kroppen bara in de muskler som redan är starka. Och då blir de svaga musklerna bara svagare och svagare. Så vi börjar med musklerna längst in och jobbar oss ut åt. Ha en fin lördag allesamman!!!

IMG_1163

Det här kanske ser värsta lätt ut. Men jag lovar. Det är det inte. För att komma åt övre delen av magen är denna perfekt. Samtidigt som kroppen kopplar in hela core/mag området för att inte trilla av bollen. Den är väldigt, väldigt rund.

IMG_1199

Titti skrev ju att jag var stark som en björn. Jag känner mig som en vild björn i den här frillan. Stor och vild och otämjd. HAhahah :-))) När jag går på stan och ser andras frisyrer, så är vi (även jag innan) väldigt, väldigt stajlade. Jag känner mig lite som en bush-människa. Väldigt alternativ :-))) Men fan va gott det är med hår!

IMG_1168

Det är verkligen ingen storslagen syn för gudarna, när jag gör utfall. Men snart så är den slappa magmuskulaturen och den platta rumpan ett minne blott. I´m getting there…. P.s. Den här ser värsta lätt ut också. Men när man har ett öga på sig från Titti, då fuskar man inte. Och gör man den strikt så är den faktiskt tung. 50 meter är det som gäller de närmsta fyra veckorna.

 

 

One Comment

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
yellow october

The Birch of the Shadow

I think there could become a couple duplicates, but an exceedingly helpful list! I have tweeted this. Quite a few thanks for sharing!

Comments are closed.