Och så var jag då igång!

Marie kallar det Happy Healthy Restart och det är ju precis det jag letat efter!
Någon som med kunskap och fast hand kan guida mig till en piggare och starkare och nyttigare Cecilia!

Så här tänkte jag skriva hur min 21 dagars detox fungerar, vad jag äter och hur det går. Desstutom så kommer jag att fråga Marie så fort jag har några tvivel!

Men nu kör vi, Så spännande!
Uppladdningen för en detox var kanske inte den utlitmata, en helg  i NY. Fylld av kaffe, mexikanska margaritas, lite vin och möra kyckling filéer (ANTAGLIGEN DRÄNKTA I SMÖR).
Som sagt, man kunde ju börjat lite mer förståndigt.
Men att bli bjuden på date i NY kan man ju bara inte tacka nej till :-)))

Min största oro vara att jag inte skulle vara mätt (hade en försök till juice detox för ett år sedan, i färskt minne. Redan jag satt igång den kände jag att det inte var rätt. Frukt juicer blandade med grönsaker och ingen tanke bakom, kanske super smart om man vill abrupt bryta ett mönster men inte för en hungrig själ som jag. Åh då var det ändå en ”köpe-detox” efter 2 dagar mådde jag så dåligt att jag var tvungen att avbryta, och det tog 2 veckor innan jag var mig själv igen).

Men här skulle jag ju få äta!!
Så första dagen startade jag med havregrynsgröt (som jag alltid gör), med massor av blåbär och havre mjölk och säkert en dl. solrosfrön ovanpå, och så drack jag blom the från Clippers (köp i hälsokostbutik).
Eftersom jetlagen satt som en smäck över huvudet så hade det varit gott med kaffe, men insåg att inget kaffe i världen skulle bota det. Så med lite förvridna tidsperspektiv åt jag lunch klockan tre och middag kl nio. perfekt med andra ord och huvudvärken var överkomlig :-)))
Åh jag var mätt, hela dagen och maten var gudomlig!!!!!

Förutom att man inte får dricka kaffe (får och får, det är ju du som bestämmer, men Marie rekommenderar) skall man hoppa över vanliga teer, all form av alkohol.

Egentligen vill jag inte skriva vad man INTE får äta, utan hellre fokusera på det man får äta!!! mer om det i morgon!