Nu lämnar jag havregryns-träsket!!!

Vilken tjej den där Therese  Elgquist som stod bakom grytorna när jag var på matlagningskurs på Happy M Kitchen!!
Nu har jag lärt mig ännu fler goda saker.
Och den här gången var det frukost som vi skulle lära oss.

Upplägget är genialt, man sitter liksom med och tittar på när Therese lagar maten. hon förklarar och visar och man får fråga hur mycket som helst!!!
Och det bästa av allt; man får provsmaka :-)))
Så vill du lära dig mer, så häng med. Och även om du inte vill bli hardcore vegan eller microbiotic, så finns det mycket att lära!!
Med som assistent var Johanna Frisk som ni säker känner igen från Aftonbladets Wellness sida och att hon skrivit boken Bodylicious ihop med Sofia Fahrman.

Jag blir så glad när jag stöter på dessa unga, målmedvetna och modiga tjejerna.
Det finns liksom hopp för mänskligheten.
Och sannerligen respekt, när de gör träning och naturlig mat till något hippt och trendigt. Att inte bara hänga i baren utan att den andra sidan, den som faktiskt betyder något, (men det ser man inte alltid när man hänger där i baren och tycker att man är coolast i stan). Den om att ta hand om sig själv och sin kropp.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Julia Fors som assistent, men komne också att hålla två tillfällen här på Happy M. Men idag var det Therese som var stjärnan med sina super goda och nyttiga och energirika frukostar!!!

Processed with VSCOcam with m5 preset

Marie Butler som är min idol och mentor!! Du hittar henne på Happy M Kitchen så klart :-)))

Processed with VSCOcam with g3 preset

Goda frukost pannkakor !!! Therese är stadig på handen och vet vad hon pratar om !!

Processed with VSCOcam with m5 preset

Så här mysigt kan man ha det på Happy M Ktichen! Idag var vi inte så många men ibland så är vi flera rader. Men don´t worrie, det finns generösa smakportioner så det räcker till alla !!!!

Processed with VSCOcam with g3 preset

”ägg” röra med tofu. Så äggigt utan ägg :-))))

 

2 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
Therese

Wow, vilken boost att få läsa hur mycket du uppskattade klassen! Så kul! Jätteroligt att ha dig där, hoppas att få se dig på fler klasser :-). Kram!

Cecilia

Tack själv Therese!
(tog lite tid att hitta svarsknappen för inlägg) du e grym!!!

Comments are closed.