Nu kan du beställa boken!

Äntligen, äntligen är den här!
Boken som skall inspirera och informera om hur det är att ha cancer.

När jag började skriva på den så var det för att jag ville förklara för alla som inte förstod. Att det faktiskt inte var så enkelt att ha cancer.
Även om man såg värsta pigg ut.
Hur det var, på riktigt.
Och samtidigt inspirera och hjälpa andra som drabbas efter mig. Så att mina erfarenheter kommer någon annan till nytta.
Och så blev vi hela 24 personer som berättar hur det är, att ha cancer.
Med fina bilder på oss och de sju nedslagen jag gör i min vardag. Där jag i korta stycken berättar hur jag upplevde de olika faserna man går igenom. Några skit jobbiga men också några med glimten i ögat.

Beställ boken här!

Vill du att jag kommer ut och pratar om den, kanske vill du köpa in den till ditt företag och dina anställda.
Eller varför inte som viktigaste julklappen till dina kunder, ever!
Har du något event/träff/sammankomst så kommer jag gärna dit och säljer den.
Maila eller ring mig, så berättar jag gärna mer!

Med vänliga hälsningar
Cecilia

Bakside-text:
Kan man ha sex när man har cancer? Kliar peruker? Hur känns det när håret lossnar? Hur ser man ut när man är skallig? Hur känns det att få cellgifter? Hur reagerar man själv när ens utseende förvandlas till något man inte känner igen – och hur reagerar andra?

I den här boken bjuds du in i tjugofyra cancerdrabbade kvinnors tankar och känslor. Det handlar om allt från behandlingar, utseende, relationer och rädslor till tacksamhet och glädje. Cecilia Hedström har på ett intimt sätt i bilder och ord fångat den utsatthet, men även den styrka, som dessa kvinnor äger. I korta, kärnfulla texter har hon också skildrat sin egen väg från ett sjukdomsbesked till att bli friskförklarad.

Är jag fortfarande vacker? är en hyllning till alla kvinnor som drabbats av cancer. Den är en hyllning till livet!

Om författaren:
Cecilia Hedström är fotografen som mitt i livet fick mardrömsbeskedet cancer. Hon gick igenom operation, cellgifter och många biverkningar och blev så småningom en mästare i att hantera fördomar och okunskap. Det senare blev utgångspunkten för hennes foto- och bokprojekt. 

Cecilia, som är bosatt i Göteborg, är också verksam som journalist och föreläsare samt driver bloggen mynewkickasslife.com. Hon vill öka förståel sen kring vad ett cancerbesked kan innebära – bland annat har hon varit med och startat loppet Fight cancer and run. År 2013 blev hon utsedd till Årets toppinspiratör av tidningen ToppHälsa och år 2014 till Årets eldsjäl av Nätverket mot gynekologisk cancer. 

kyssen sida till webbshop ak sida till webbshop

sida litenmaj

4 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
Ylva

Har köpt och läst boken. Den är fantastisk. Jag kommer att läsa den många gånger. Mycket att gå tillbaka till. Oj va jag grät och oj vad jag känner igen mig. Goda tårar! Känns så bra att det finns fler än jag som går igenom detta, och som reflekterar runt det hela. Stort tack. Denna bok är verkligen ett stöd.
❤️❤️❤️ <3 <3 <3

Josefine Pethrus Riikonen

Tack för en fin bok! Har både skrattat högt och tårar har runnit. ❤️
Kram (”färdigbehandlad” bröstcancer Ht-14)

Lebanon MO

satellite internet

You can unquestionably see your skills inside the perform you create. The world hopes for much more passionate writers like you that are not afraid to mention how they believe. On a regular basis observe your heart.

Comments are closed.