Löpsedels-drottning idag :-)))

Man är ju som man är; nyfiken.
Så ganska tidigt knatade jag ner till hörnet och köpte en Aftonbladet.
Alltså, jag var ju med på ett helt uppslag!!!!!

Jag visste ju att bilderna var snygga och texten grym, för Thomas och Emilie Aune gör ingen besviken.
Men  rubriken bestämmer någon nisse i Stockholm så det kan ju bli hur som helst.
Tack o lov så kunde jag snabbt andas ut, även om ordet biffig aldrig kommer att stå på samma rad som Cecilia Hedström igen :-)))
(Han menade kanske att jag har biffiga muskler, som inte är stora???!!!???  :-)))

Jag visste att jag inte skulle framställas som en klyschig gråblek vegan. Men att det skulle se ut som en divavegan anade jag aldrig annat. hahahahaha!!!
Hela min träningsteori kom inte med, inte heller mitt mat schema, vad jag äter en dag så det kommer här nedan istället!
När jag och släkten från Småland strosar en tur på stan, hittar Kalle största löpsedeln, med mig utspridd på största ytan. Det kan inte hänt mycket viktigt idag hoppas jag, men jag är så klart stolt som en tupp och tänker njuta varenda minut!!!

Och jo, man blir både starkare och piggare som vegan!! Och yngre, good damn yngre glömde jag ju nästan!!
Bra för sexlivet, humöret och huden kanske jag också skall nämna !!!

#sexyvegan finns redan som hashtag men vad sägs om #divavegan ?

FRUKOST:
Havre elle hirs gröt med chiafrön och blåbär, havremjölk
Efter frukost tar jag mina vitaminer, just nu är det zink, B vitamin och Kalsium och lite amonisyror
MELLANMÅL
Have mjölk med ris eller ärtprotein (utan sötningsmedel eller smak) frysta jordgubbar nu på vintern eller någon annan frukt
som jag kör i en mixer
X-TRA MELLANMÅL
kör jag dubbel pass äter jag två riskakor med hummus på och en kopp Barley kaffe
LUNCH
råris, qinoa eller fullkornspasta och tofu, rivna morötter, hackad vitkål och lingon, wokad eller steamad broccoli eller blomkål med nori (alger)
hummus och kanske lite bönor (oftast består mina måltider av 5-8 olika rätter. Med olika smaker, färger och tuggmotstånd)
Jag försöker att äta så säsongsbaserat det går, och finns inte det jag vill ha som ekologiska produkt så hoppar jag det den dagen.
MELLAN MÅL 2:
vid tre gör jag en juice i min råsaft centrifug på
halv gurka
halv selleri
4-5 morötter
Grön kål
2 Citroner
1 äpple
5 – 10 cm ingefära
stammen från en broccoli bukett
Kör allt i en råsaft centrifug och sedan blandar jag i hampa-protein, Maca, Vetegräs, Spirulina och lite Balboa (innehåller mycket C-vitamin, järn, magnesium och zink precis vad en vegan behöver, jag alla andra också)
Efter kvälls träningen tar jag en protein shake så att jag snabbt får i mig energi och protein innan jag lagar middag.
MIDDAG
Då kan det bli en linssoppa, med linser, pumpa, purjolök, vitlök, umiboshi (plommon paste), noori (alger som är fulla av protein) miso (fermenterade sojabönor också en bra proteinkälla) tja,och lite annat som jag hittar i mitt kylskåp åker i 🙂 ibland äter jag det som en soppa ibland mixar jag allt. Hummus finns alltid med.
Avslutar med lite chiapudding och rivet äpple.
IMG_2156

IMG_2157 Alltså, äntligen en snygge, sexig, diva bild på mig som annars hängt i alla stora tidningar skallig när boken ”är jag fortfarande vacker” släpptes. Inte för att jag har klagat, men kul att få vara lite scchnygggg :-)))