Livet e fan skönt men ibland…

..är det ni vet, lite tungt. Men ändå inte. Ni vet när man ser alla små detaljer.

Och i mitt fall är det ju cancer-detaljer.
Saker som inte är som vanligt. Och jag önskar så att någon sagt, att den där jävla cancern sitter kvar, fast den är borta. I huvudet, i själen och i minnet.

Vissa dagar bryr jag mig inte det minsta, om ärr och dålig simultankapacitet. om kroppsdelar som inte gör som vanligt.
Men vissa dagar kan man inte ignorera det. Alla saker som blivit sämre.
Jag vet ju att ju längre tiden går, desto mer sällan händer dessa depp-stop.
Men jag tror det händer när jag är lite trött och sliten. Och så är det ju med oss alla. Är man trött och hungrig så blir man ju mer känslig och gnällig.
Men då mitt i det ögonblicket, så blir jag ännu mer förbannad eller ledsen, för jag vet ju att jag inte orkar lika mycket som innan. Och att tröttheten beror på cancern (indirekt).

Men så pratade jag med en nära vän idag. Och då började jag gråta. Men han hängde kvar i telefonen. Och jag fick gråta klart och sedan fick jag en kärleks förklaring.
-Nej inte kärlek, kärlek. Utan mer snälla ord som inte tog slut. Om att jag är bra som jag är och att ingen ser det jag ser. Och allt annat fint (om min frisyr bland annat :-))) vilket alltid gör mig på bra humör för min frisyr är ju helt galen och lever sitt egna liv) som finns i mitt liv. Så till slut var tårarna borta och solen sken igen.
Det behövs inte mycket för att få en ex-cacnrig på fall.
Men jag tror att ibland, så behövs det inte så mycket för att bli glad igen. Små saker som påminner om hur fantastiskt livet är.
Och allt det där vet vi ju. Men när den mörka känslan blir övermäktig så behöver man någon som lockar fram en. Som ger lite kärlek och lite kramar så att man blir stark igen, eller hur?

Och så fick jag helt oväntat följa med på ett yoga pass med Maria Cerboni. Strålande som en sol och glad. Och så in-i-bängen starkt!!! Jag tänker på en söt tiger unge när jag ser henne, men att man inte skall miss ta hennes söta uppsyn och soliga leende, för där inne bor det en tigerhon, med oanade krafter :-)). Maria driver Corpio.se om alla människors rätt att få trivas och acceptera sin egna kropp (helt rätt tjej attä hänga med för mig med andra ord :-)) Alltså hur grymt som helst. Och sååå jobbigt pass :-)))

bild yoga maria

Mitt på trottoaren gjorde vi lite moves :-)))

bildyoga maria

My gåååd :-)) Men kul hade vi!! man har det med Maria 🙂 kram finaste!!

3 Comments

RR

Ett operationssår läks ganska snabbt och ärret syns och påminner, men såret i själen tar mycket längre tid och ärret syns inte lika tydligt….Livet är skönt men man kan inte alltid vara glad stor stark och tuff hela tiden. En del av läkningsprocessen?
kRRam :-I

yellow october

The Absent Game

In between me and my husband we’ve owned more MP3 gamers through the years than I can count, such as Sansas, iRivers, iPods (typical & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few many years I’ve settled down to one line of players.

Wildblue Greencastle

satellite internet

You can unquestionably see your skills inside the perform you create. The world hopes for much more passionate writers like you that are not afraid to mention how they believe. On a regular basis observe your heart.

Comments are closed.