Lite cancer snack

Dags för ännu ett återbesök.
Tar fel på dag och tvingas dit en gång extra.
Passar på att tjata mig till ett CA125 när jag ändå är där.
Och även om sköterskan är världens bästa så har hon ju direktiv, och alla andra också att, att det där CA125 inte skall göras varje gång. (för det kostar pengar så klart).
Men hur skall man då veta om det börjar röra sig uppåt eller neråt, om man inte har någon statistik över tid?
Så ni som har gjort samma resa som jag (gäller alla gyncancrar) stå på er, för man kan inte neka någon, som vill veta.
Och jag tycker kunskap är en av de viktigaste delarna, i hur vi skall förhålla oss till våra cancrar.

Träffade en man för några veckor sedan, som är expert på makrobiotisk kost, på kinesologi och  lite andra grejer som jag inte kommer ihåg, just nu :-)))

Nu var det ju inte så att vi pratade toalett besök, det första vi gjorde :-)))
Men sviterna som är värst efter cancern och alla operationer, är alla dessa toalett besök jag gör.
Och vanliga sjukvården pratar om knipa och knip och knipa. Och jag lovar jag kniper som en besatt. Men det hjälper inte när upprörda nerver sänder signaler till hjärnan att nu måste jag på toa, igen…. o igen o igen….
Då nämner han akupunktur.
Som en självklarhet.
Jag ringer mitt försäkringsbolag och får genast en tid till ett företag som heter FUNGERA och ligger nere vid lilla bommen här i Göteborg. (har man ingen försäkring kostar ett besök 80:-)
Jag har varit där en gång och jag känner genast skillnad!!!!!!!
Det är som att kroppen lugnat sig, som att signaler om att ”jag-kommer-att-kissa-på-mig-om-jag-inte-får-gå-på-toa-snart” inte är så starka.
Tre år av stress och så går det antagligen att lösa så enkelt. Utan mediciner, operationer eller biverkningar.
Jag vet att ni är många där ute som lider av samma sak efter operationer. Så be om hjälp. Akupunktur är ju vedertaget även inom den vanliga sjukvården. Tack och lov. Så det går säkert att få på sjukhus och vårdcentraler också.
Skam den som ger sig, men fan, på ren svenska att jag inte kunde få det som option redan tidigare.

Men nu kör vi :-))) Life is här och nu liksom!!!

blogg_2 0007

Rätt stora nålar, men det gör inte ont. På vaderna, i ryggen och i huvudet och på armarna och i tredje ögat. Kör på :-)))

 

2 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
Maria

Akupunktur har funkat för mig mot värmevallningar jag fått pga cytostatika och antihormonell behandling. ”I rörelse” ingår också i V G region och kostar 80 kr.

Cecilia

Hej Maria!
förstod inte hur man kommenterade på kommentarer förrän nu :-)) Det är samma sak som jag går på också! helt fantastiskt!

Comments are closed.