Lever du ditt liv, eller någon annans?

Tänker man mycket för att man har tid att göra det?
Eller för att hjärnan kokar, eller för att man är stressad, eller på väg någonstans?
Jag undrar verkligen varför min hjärna går på högvarv.
Heeeeeela tiden.
Kanske är det den där sommar semestern som jag aldrig fick, som nu på något märkligt sätt ger sig till känna?
En solstol, lite värme och att få blunda.
Är det vad som behövs?
Hmmmmm tror nästan det :-))))

Men mörkret är ändå rätt mysigt, än så länge :-))
Casey övningskör. (hon är såååå duktig) men tyvärr är detta enda gången i hennes uppväxt som vi inte har en bil. Visst är det typiskt.
Nu när man som bäst skulle behövt en. Audi var ju med och sponsrade loppet så fint 2014, och det tackar vi väldeliga för.
Och jag håller verkligen tummarna att SEAT är med oss 2015.
För att jobba ideellt ger inte utrymme till egen bil… Lite krångligt är det så klart, men jag gör hellre saker jag brinner för och inte har råd med en bil. Än tvärt om.

Det har inte alltid varit så, men den där jävla cancern har ju fått mig att tänka helt annorlunda.
Och jag fattar inte varför. Jag som älskar fina, stora, nya bilar…
Vad hände med den där Cecilia 2.0 egentligen?!?!?
Om någon har sett henne så hojta gärna till, för jag hade gärna bytt tillbaka mig själv.
MEN nu är det som det är, och då får man göra det bästa av situationen.
Och jag tycker nog att den här nya Cecilia 2.2 har accepterat sin nya personlighet väldigt bra :-)))
Men väldigt konstigt är det ändå. För det är ju inte så länge sedan.
Tänk er själva, att ni vaknar en morgon och sedan när eftermiddagen närmar, sig så finns inte ditt gamla ”jag” kvar… inte konstigt att man hamnar i någons slags intresse konflikt med sig själv (eller snarare sitt gamla jag :-))

Så du som älskar ditt liv – N J U T ! ! ! !
Och du som inte trivs, gör något åt det, fort som attan. Vi har ett liv och det är precis här och precis nu. Här. Och nu.

 

2 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
?

När man varit allvarligt sjuk är plötsligt tidigare viktiga saker oviktiga och saker man aldrig funderat på tidigare viktigare. När livet rullar på och ger nya erfarenheter ändras också inställningen till vad som är viktigt. så Cecilia 2.2 kommer att uppgraderas hela tiden, bara och hänga med?
Efter ett så händelserikt år är det väl inte konstigt att det är svårt att bromsa upp lite, du har ju så mycket ideer och vill så mycket och då vill man att det skall fortsätta hända grejer, och det snabbt. Blir det inte lite som ett knark ?
Jag såg Cecilia 2.0 för något år sedan och måste nog säga att v.2.2 är väl så fin. Annars är nya versioner inte alltid bättre, personligen gillar jag inte Windows 8 tex. :-)) man känner inte igen sig, så jag kan förstå känslan du har om dom dina tidigare versioner.
Men: här och nu
kRRam

?

Och som ett förtydligande: Knark = vanebildande men på ett positivt sätt men kanske lite stressande….
Ändå mer kRRam

Comments are closed.