Låter det coolt, är det inte lika jobbigt ?

Att klockan ringer halv åtta en lördagsmorgon är ovanligt hemma hos oss.
Att sova tillhör ju livets lyx. Anser jag :-))) För en utsövd kropp är en stark kropp.
Och tyvärr underskattar många kraften i att sova, både gott och tillräckligt många timmar.
Så även om det blev lite vin igår (ytterst lite :-))  då jag visste att jag skulle upp) i trevligt sällskap, så var jag i säng i tid och kunde nästan hoppa ur sängen :-))
Nja, Anna fick väcka mig när hon var på väg in till stan. För vi fick nämligen följa med Cia Wosse från Naturefitness på ett urbanfitness pass.

Alltså, man är ju så lättlurad. Döp träningen till något coolt på engelska och hederliga tråkig vandring blir Hiking. Att springa på stigar i skogen, som var as nördigt innan det plötsligt blev hippt när man döpte det till Trail. Att springa runt i stan och sedan göra armhävningar, plankan och dips på parkbänkar känns genast mer uthärdligt när man döper om det till Urban Fitness.
Och jag välkomnar alla små knep som gör att man tränar.
Det är ett lika enkelt knep som att köpa lite nya träningskläder.
Det blir enklare, roligare och mer motiverande om det både ser och låter lite coolt.
Jag kan definitivt erkänna att så lättlurad är jag :-)))

Så det blev ett varv in på Liseberg (tredje gången den här veckan och jag som var lite orolig för att jag inte skulle orka springa Sylvesterloppet på nyårsafton eftersom jag inte såg någon motivation till att springa nu, och här, och …. tja… lite trött på löpning helt enkelt)
Och det är ju sååååå kul när man är många. Och Cia håller bestämt i taktpinnen. Hon är grym och det känns verkligen att Cia gjorde det för oss. Inte för att hon skulle springa och vi fick hänga med som det ofta är, och tempot blir för högt. Ett super genomtänkt och jobbigt (härligt jobbigt alltså:-)) pass på 1 timma blev det i morse. Gå in på hennes hemsida om du vill veta mer. Hon är grym.

Sedan hem och lite andra frukost. Och lite yoga med Casey hemma i vardagsrummet. Så vi garvar.
Och jag vågar träna huvudstående och bakvänd handstående (låter mycket fräckare än vad det är :-)))) Gå in på Instagram och följ fightcancerandrun så kommer du att få fina fina tips from den 1 jan. För då sätter vi igång med projektet #höjblicken360

Men mer information kommer snart!!!!!

banner 2_2766

Med Cia Wosse och så Krister, som precis sprungit Berlin marathon och gillar det som… bara den :-))) Så klart att vi snackade marathon när vi gjorde knäböj, lätt som en plätt? nope :-)) Den andra killen vet jag inte vem det är, men han var grymt lätt i steget.

cia_2760

Delar av skönaste gänget, vi var drygt 20 morgonpigga löpare :-))

armträning-3

Hej hej kameran. Ta sig bakåt och ner med armarna, typ stå i hunden, men med rumpan nära väggen. ”Kryp”, (gå baklänges), med benen upp för väggen. Börja med att stå långt ifrån väggen. För att sedan komma närmare och närmare. Jag har en tjock yoga matta under mig som inte glider. Ger mig känslan av att inget kan hända :-)) Lyckades till och med släppa en fot. Himmel vad jag är stolt. För mig är det här S T O R T!!!! Jo, jag vet att det ser super enkelt ut, men jag är ju en feg rackare som sakta, sakta tänjer på min komfortabla zon :-))) Häng med du också!!