Jag e sååååå pigg!!!

Dag nr. 7

Och livet är plötsligt lite extra ljust och soligt. Även om sommaren abrupt tog slut.

Jag vet inte om jag är mitt max än bara 1 vecka in i den här Restart-dieten, men det är som det där sega täcket lyfts bort och nu skulle det passa väldigt bra att bli kär :-)) ni vet känslan.
För då skulle den här härliga spralligheten antagligen slå i taket :-)))
Så nu kan jag bara säga, prova den här dieten och känn livet i er!!!!

Jag har fått en hel del kommentarer om ”varför skall du banta, du som är så smal….” men det handlar inte om att banta.
Det är klart, om någon har en verklighet som är fylld av mjölkprodukter (såser, ostar, gratänger) ofta dricker vin och små äter godis och kanske smörgåsar. Mycket halvfabrikat och väldigt lite grönt. *Så då blir det så klart en viktnedgång.
Så har man några kilon för mycket så tappar så är jag helt säker på att man tappar dem.  Men det är inte vad jag vill.
Mitt mål är att bli större och starkare (så fort min opererade mage tillåter mig att träna) med den här maten.
Så jag googlade och hamnade på vegarner som är bodybuilder (lite över do om du frågar mig :-)) men det fungera för dem så borde det fungera för oss andra, att vara vegan och behålla muskler.

Idag var det linser med ris till middag. Marie pratade mycket om hur bra ris är (inte vitt ris) och att man kan ha det som basen i allt. Så vi kokade upp en stor bytta med ris som vi har stående i kylskåpet. Och tar fram till varje måltid. Så blir det lättare att byta ut pastan och potatisen de här 21 dagarna.
Likaså har vi mixat ett gäng rödbetor som vi har i en stor skål och som vi äter till  varje middags mål, räcker ett par dagar, och så gjorde vi likadant med kikärtor. Hummus. Så slipper man göra alla ”grejer” varje dag!