Ice, ice, icebug

Ingen bambi på hal is här inte. Med dubbar underfötterna är man safe.
Blev inbjuden att hänga lite i ICEBUGS pop-up store på Avenyn. Och då blev det så klart lite löpning. Och jag fick låna dubbskor för första gången igår. Och som tur va, så hade vi minusgrader i Göteborg. Väldigt coolt att kunna springa på is.
Jag har aldrig provat dubbar innan. Och känslan är lite annorlunda än att ha på sig tunna, platta skor för distans. Men jag kan verkligen rekommendera ett par dubbskor, istället för att ställa sig på bandet när vintern kommer.
-Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och som barn hatade jag den meningen, men nu, när man springer så vet jag ju att det är sant.
Och kanske kan man tycka att alla sportkläder kostar massor av pengar.
Men handen på hjärtat, det är inte mycket billigare att missköta sin kropp, bara det att man får betala priset längre fram.
Så investera i några par skor, riktiga kläder så att du varken blir för varm eller för kall och så att du känner dig lite snygg :-)) Det är faktiskt enklare att springa om man känner sig rätt klädd. Och så släng alla ursäkter åt sidan och ge dig av ut på en löptur. Det räcker med att jogga/gå i en halvtimma 2 gånger i veckan för att komma igång.

Eller så vilar du dig i form och hänger med på #höjblicken360 i januari.
Har försökt infoga den lilla filmen när jag springer på Lisebergs konståkningsbana för att bevisa hur bra grepp dubbarna har, men jag och video-uppladdningar är inte kompisar ännu….

 

ice_2750

Icebug modell Aurora. Skorna känns lite mer stabila än vanliga löparskor. Nästan lite stela, men låt dig inte skrämmas av den känslan, för skorna följer snart din fot. Och så är de lite tjockare än vanliga tunna dojjor. Och så blir man ju så stadig, och att det är fläckar med blank isi språret eller på gatan, kan du sluta oroa dig för. Dubbarna håller dig på rätt köl :-)) Jag som bor i stan och inte bara springer i skogen, gillar att dubbarna är ”rörliga” för springer du på asfalt så ”sviktar” dubbarna och det känns inget i foten. Det låter däremot väldigt mäktigt när man springer uppför Avenyn. Lite som att man är på väg till sin step-klass.

 

ice_2752

Alltså min vän. Anna och jag. Jag är så stolt över vad vi orkat göra. Och nu vet vi nästan vad loppet genererar till JK. Skall bara får det bekräftat från vår revisor :-))) Och jag är såååååå stolt, vad vi fått ihop. Myyyy gåååd alltså!!

ice_2751

Icebug pop-up store (precis som vi hade det i Februari :-)) Så måååånga skor, i härliga, galna och roliga färger !!!

ice_2746

Och här står jag hur stabilt som helst på ett isblock, tack vare dubbarna. Kolla den snygga färgen!!!! Åh inte att förglömma den snygga mössan. (seriöst alltså!!) Mina favorit byxor och en skööööön jacka från Salming under FIGHT CANCER AND RUN tröjan. It´s a must!!

ice_2755

Vi sprang ett varv runt på Liseberg och för att prova isen så klart :-)) Här är Eva som driver bloggen fit-eva. Den syftar på Fitness inte något annat alltså :-))))

 

 

ice_2758

Idag blev det lite högre tempo. Kanske inte ett pass som passar alla, men jag gillar att det blir så där jobbigt att man nästan blir förbannad, ibland alltså :-))) För efteråt är det sååååå skönt!!!!!

ice

På toppen av Liseberg!!! Tjohooo. Provsprang Winterrun banan.

2 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
?

Tack för tipset! Hade så smått funderat på att skruva i dubbar i mina vinterskor. Men färdiga skor är ju bättre. Kollade på hemsidan att dom inte bara har dubbade löparskor utan även skor för att gå och skyddsskor för arbetet.
Med rätt kläder och skor finns ingen ursäkt för att inte ge sig ut när det är vintrigt!
kRRam

Comments are closed.