Hur många känslor finns det i rymden?

Hur många känslor kan man känna?
Skräckblandad förtjusning, över stimmet jag befinner mig i. Helt slutkörd, av alla saker som skall klaffa till på lördag.
Förväntans full,  över allt roligt som kommer att ske. Bubblig av lycka, över alla fantastiska människor omkring mig.
Livrädd, för att jag skall missa något. Längtan, efter alla de som jag lärt känna här på bloggen, och som jag kommer att träffa för första gången i helgen.  Glad för alla kramar jag får. Trött så jag nästan går sönder. Pirrig i hela magen när någon dyker upp.
Och så klart ledsen, för att jag skall på återbesök nästa vecka och måste ta prover till dess. Ledsen för att cancer-demoner och återfalls tankar börjar nästla sig in i min hjärna.
Kan inte någon hålla sina händer runt mitt huvud så att inga dumma tankar tar sig in. För jag klarar det inte själv. Mina händer känns för små. Är det inte konstigt?

Att så många känslor får plats i en enda människa

Men mest av allt känner jag LYCKA :-))))))))
Och bubbligt skratt och jag sjunger i bilen. Anna sa att jag aldrig gjort det på hela det här året. Det är inte vackert, men det är så häftigt :-)))

Och så dök fotografen Thomas Johansson upp i studion och tog sååååå fina bilder.  Köper du Aftonbladet på torsdag så får du se! Tack Thomas, för en kul fotostund!!!
Åh så klart var ju min hovfotograf Casey med, så att jag fick en bild på bilden. Tack sötaste!!!!

2 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
Beebe

satellite internet

Hello There. I discovered your weblog the use of msn.This is a really well written article. I will make sure to bookmarkit and return to learn extra of your useful information. Thanks for the post.I�ll definitely comeback.

Comments are closed.