Häftigt möte i Stockholm!!

Slutet av helgen tillbringade jag i Stockholm.
Lite utgång så klart, men det var jobb. Framtid och många skratt. Som var fokus.

Efter mötet med min fantastiska jobbcoach måste jag ju bejaka min outtalade vilja.
Och efter alla gånger jag pratat med min fantastiska psykolog Maria, som fått mig att göra lite mer, våga lite mer.
Måste jag ju säga JA, när en helt fantastisk möjlighet öppnar sig och fantastiska människor dansar in i mitt liv.
Så nu är jag i startgroparna på ett nytt projekt.
Som så klart handlar om att göra skillnad. Om att utveckla sig själv och andra. Att hitta vägen tillbaka. Det är sååååå spännande.
För det här skall bli stort. Och då menar jag stort, som i viktigt, som i att hjälpa människor.
Och enligt Sofia är det där jag skall vara :-))))

Lite middag på Restaurang Storstad blev det i fredags. Väldigt trevligt ställe. Ett kort ögonblick på Tapas, lite mer drag och massor av glada, unga människor. Men när vi kom dit stängde de och det var nog lika bra. Men som ett tips, om någon annan skall ut i huvudstaden :-))
Så igår tog jag tåget hem, lite fotboll med trevligt sällskap och idag blev det sovmorgon och pannkakor till frukost!!

bild 1-8

Så här såg min löparrunda ut idag. Det kändes super bra!!! Från mig till Ullevi, sedan längst Gubberogatan upp till Redbergsplatsen, förbi Härlanda fängelse och längst med Skatås ner mot Örgryte och Scandinavium och hem över Bergakungen. 

bild 2-9

Kolla här. Och jag som inte sprungit längre än 4 km. per runda på flera veckor!!! Det är ju på inga sätt tider man kan skryta med. Men jag är nöjd. Första kilometern räknas inte tiden riktigt, för jag stod och valde musik från Spotify          E F T E R att jag satte på Runnkeepern :-)) Inte så smart. Men jag tror det är viktigt att inte jämföra sig med andra hela tiden, och att man tänker på sina egna förutsättningar. Det kan ju liksom inte gå snabbare om man inte tränar, äter och sover bra :-))) Och om man tillät sig att känna sig lite nöjd, så blir man ju automatiskt gladare!!! 

bmupp

Hahahaha inte konstigt att jag fick lite konstiga leenden när jag dök in på Bergakungen för att köpa bio biljetter till kvällens film Intersteller. Jag ser ju ut som en blandning mellan; mupp – rosa kroppskondom – Stig Hellmer. Tur jag inte såg det förrän jag kom hem. Och vem har påstått att löpning är snyggt :-)))) Casey kramde om mig och sa att jag var jääääätttteeee söt :-))) När ens tonårsbarn säger så, betyder det oftast ”jag älskar dig väldigt mycket, men är glad att jag slapp och vara med dig när du såg ut så där, ute bland folk” I love her!!!