GOTT NYTT ÅR!!!!!!

Åh så dundrade vi rakt ut ur 2015 med en väldig fart :-))
Julen swichade förbi och mellandagarna likaså.
Har ni skrivit framtidsvisioner och önskningar, eller kanske till och med löften?
Jag har försökt finna tid att göra en ny plan, för 2016 och framåt.
Min plan är nog snart klar, men jag tycker att själva skapandet av min livsplan är så spännande att jag nästan inte vill göra den klar, för då tar skapandet slut och man måste börja ”prestera” eller gå mot det mål man sagt upp.
Men 2016 skall vara mindre fegt och våga mer, eller snacka minder och lite mer action :-)))

Igår sprang jag Sylvesterloppet, men någon efterföljande pizza på Farellis blev det ju så klart inte när lilla k är kvar och jobbar på Guadeloupe.
Men fantastiskt rolig nyårs-middag blev det med finaste vännerna. Så jag har garvat :-)))

Idag är det ganska lugnt. Syster yster och jag försöker göra maräng, utan ägg (vi har använt oss av spadet från kikärtorna och det funkar fint) men jag vill ju inte äta raffinerat socker, så vi bytte ut det mot kokos-socker, men det blev nog inte alls samma sak hahahahaha.
Men vi har iallafall hällt i den o-fluffiga vätskan i en form och hoppas att 1 timma i ugnen på låg värme också skall innehålla ett under :-))))

2016 here we come!!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

1 tim och 10 sek. alltså 11 sekunder för lång tid än vad jag planerat. Men himmel vad skönt det var att springa så slow. Att njuta och komma i mål och kunna andas :-))))) Men inte alls så mysigt som vårt lopp måste jag säga …. ingen känsla liksom….. men så har de ju inte något viktigt budskap. jo löpning då men inte något mer. Men snyggt arrangerat så jag tackar ändå.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Min stiliga nyårs-dejt! Och jag har klänning, kors i taket men det skall bli mitt nya party-jag; klänning. (super smart ju, för då slipper man att matcha, toppen med skorna eller toppen med kjol eller byxor, me like :-))) Tack för en galet kul kväll!!

Processed with VSCOcam with p5 preset

Åh så finaste glitter flickan var Renée!! Den kvinnan har dess utom ett hjärta av guld !!

 

Processed with VSCOcam with g3 preset

nej detta är inte ägg, det är spadet från burk-kikärtor. Rätt cool att det kan fluffa sig så :-))

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Idag har vi juciat och skall strax kolla film :-))