Goooootttttt Nyyyyyyyttttt Ååååååårrrrrrr!

Ända in i kaklet körde vi.
Christine, Hanna, Jörgen och jag. och typ 1 200 personer till sprang ut det 2014.
Genom att plöja 10 km. på Göteborgs gator.

Det var rätt gött att dra på sig skorna och möta upp mina löparkompisar. Men… ärligen så saknade jag faktiskt en hel del kompisar…. Hmmmm var va ni egentligen ?!?!?! :-))))))

Vi sprang i vår egen takt. Och för mig och jag tror jag pratar för Christine också, så blir känslan av att vara en överlevare ännu tydligare när man springer sådana här lopp. För jag har ju jämfört cancer med ett tung löpning innan. Men ändå kan man inte jämföra – så klart.
Men det där om att kämpa, att pinna på fast benen känns blytunga. Den känslan är lite samma. Och att inte ge upp och börja gråta.

Så jag fick hänga på Jörgen. Och jag lyckades faktiskt hänga med starkt i drygt 7 km.
Måste säga att det också var lite tack vare två vackra ynglingar som uppenbarade sig och skrattade gott åt mina tant-skämt. Men jag lugnade dem med att jag skulle falla ur deras tempo ganska snart. Ville ju inte ge dem intrycket av att jag skulle stalka dem hela vägen :-)))))

Min tid blev 53:46 och jag är såååååååå himla stolt. Och jag var inte helt slut. Det var det fina. Sprang med dubb-skor. Vilket kanske inte var helt lyckat. Men men…. :-))

Kram alla fina därute.
Vi hörs i morgon!

GOTT NYTT ÅR!!jogg_2834

jogg_2836

Alltså strike a pose :-)))

jogg_2844

Äntligen i mål, jag hittade honom i målfållan!!!

jogg_2850

Alltså, kolla dessa stjärnor. 31 december i Sverige!!! Men ack så härligt att se!

 

jogg_2854

Grymma vi e!!!