Följ mig gärna på Instagram

Nytt år nya möjligheter :-))
Eller hur? För nu kör vi!!!
Och att jag tänker ha ett kick-ass liv det har jag ju planerat länge. Och jag hoppas att det på något sätt smittar av sig, för jag önskar alla att må sitt bästa.
Och vissa saker kan man man inte välja, men man kan ju ändå påverka några parametrar.
Och det man kan göra något åt, har man banne mig skyldighet att göra.
För med frihet kommer ansvar och ansvar att ta hand om sin kropp och sin själ!!!
I höst har jag fått flera frågor om hur jag gör, vad jag gör och hur jag tänker.
Och jag har ju som alla lite ålderns noja. Men samtidigt tacksam för varje liten minut jag får leva!!!
Men den här kvinnan spände ögonen i mig (vänligt men bestämt) och tyckte att jag hade ett ansvar att berätta för andra hur jag kunde hålla mig så ung (jag tackade och bockade fastligt mycket för det var väldigt smickrande så klart :-)))
Och hur jag höll klimakteriet under kontroll och inte vek ner mig fast jag hamnade där för tidigt och fastän jag snart är 50 år….. (alltså det känns som jag skriver om någon annan när jag skriver en 5:a och en 0:a bredvid varandra  :-)))
I am what I am, and I´m proud :-)) Och det skall vi alla vara!!!
Så när jag pratat färdigt med henne så hade jag bestämt mig, steg nr 2 i mitt liv, börjar nu.
Att inspirera andra att hålla sig så friska och sunda och härliga och glada och sexiga och närvarande som det bara går.
Att träna och springa och meditera, att prova nya saker och våga gå egna vägar.
Jag är ju en feg plutt i vissa lägen men tänker ofta på damerna i filmen Pantertanter & Krutgubbar
Kolla gärna länken här på en lite skön feeling!
O
ch då blir jag lite modigare.
Så jag har öppnat ett INSTAGRAM KONTO, och jag blir så klart jätte glad om du vill följa @MYNEWKICKASSLIFE !!

Så nu kör vi, outside the box mina vänner!!!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Härliga tider är det minsann :-))))

2 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
*

Men gorgeous, hallå eller..två hela år
(drygt) kvar till femtio, ta inte ut det i förskott :-)) Det är bara en siffra. Man är inte äldre än man känner sig, Har ju sagt förut att du ser ut som sjutton . Själv är jag ju 20, tror jag , ända till jag ser mig själv i spegeln.
kramfrånduvetvem

Cecilia

hahahahah duvetvem är underbar!!! kram till 20 åringen :-)))

Comments are closed.