Får man säga, äntligen helg?

Sakta återvänder livet till det vanliga.
Att vara ledig på en helg :-))
Ledig och ledig, jag har stor-städat studion, levererat bilder, sorterat beställningar och skurat studio-toaletten :-))
Men i min värld så är jag ledig, om det är det enda man behöver göra på en hel helg.
För ledigt för mig är inte alltid att ”göra ingenting”, ledig för mig är att slippa passa tider :-)))

Fredagen var lugn :-)))

Lördagen var det gymmet som gällde. Kände att jag nu nästan är tillbaka till formen som jag hade precis innan loppet den 20 september.
Så nu skall jag ringa Titti i veckan så att jag får sätta igång, på riktigt.

Och sedan blev jag bjuden på hockey av sötaste grannen A´s väninna.
Sååååå kul.
Vilken känsla att vara där live, rätt mäktigt.
Men det är en sak, som jag inte riktigt förstår.
För när man pratar om att man är ”sport-intresserad”. Så inser jag nu, att det inte självklart betyder att man är typen som utövar sport.
Men jag tänker, när jag tittar på sport, att jag inspireras och själv vill träna (ser mig kanske inte som en hockeyspelare, men jag skulle gärna testa) någon sport och bli stark och snabb och ja, ni vet allt det där som man vill kunna :-)))
Men det som slog mig när jag var på Scandinavium igår, var, att de som såg ut att vara de mest hängivna supportrarna, de som i mina ögon var mest ”sport-intresserade”, var de som hade lagets tröjor på sig.
Am I right?
Men det som gjorde mig förbryllad var att de som stolt bar sitt favorit lags tröja, var de som drack mest öl….
Och när andra pausen var slut och sista perioden började, så satt jätte många kvar i baren… med sina tröjor på.
Det kändes inte alls så lojalt eller sportigt, har jag fel? Har jag missat någon detalj? Är det någon moment jag inte sett?

Och ni som läser bloggen vet ju att jag gillar balans. Balans mellan sport och fest.
Så jag menar inte att man skall sluta festa, men det skull kännas väldigt märkligt om publiken runt ett 10 km lopp, skulle dricka alkohol när vi andra springer.
Då skulle jag, i min hjärna, direkt tänka, att publiken var så uttråkad av att se oss löpare, att de var tvungna att dricka för att slå ihjäl tiden….
Och jag skulle faktiskt förstå om löparpublik tog sig ett järn, för det är kanske inte alltid super kul att titta på när andra springer förbi :-)))
men när det gäller hockey, så förstår jag inte.
För här händer ju saker hela tiden (även om Frölunda inte vaknade till förrän det var ca 5 sekunder till att domarna skulle blåsa slutsignalen och utnämna Luleå som vinnare)
För det är musik, rök, eldar, trumm-solon, hejar-ramsor, tacklingar och straffar. Målmissar och målchanser och massor av reklam som blingar längs med rinken.
Så varför måste man dricka? Det är ju rätt många matcher på en säsong….
Just asking.

Så jag hoppas att jag får följa med på fler matcher :-)) även om jag häll mig till Cola (socker kickad blev jag iallafall :-))

hock_2299-2

Min sötaste granne A. Hon e grym på hockey och kan alla regler och vet vad alla ord betyder. Hikking, hakking eller vad det holding :-)) 

hock_2302

Liiiiite segt att det inte gjordes fler mål, men ändå så spännande :-))) Synd bara att inte J var med!!

hock_2308

Sötaste supporten, som INTE drack öl. Tror han är typ 12 år :-))

hock_2309

Det fanns lite att läsa! Och så kunde man vika dem som ett dragspel och slå mot något hårt, så att man nästan blev döv, men barnsligt kul.

hock_2313

Tack tack tack tack tack :-))

4 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
Josefine Pethrus Riikonen

Hej Cecilia !har följt din blogg under min bröstcancerresa. Den har hjälpt mig jättemycket!skulle gärna diskutera en viss perukmakare i Malmö också när du har tid.
Där satte du den igen!

Josefine Pethrus Riikonen

Hej Cecilia !har följt din blogg under min bröstcancerresa. Den har hjälpt mig jättemycket!skulle gärna diskutera en viss perukmakare i Malmö också när du har tid.
Där satte du den igen!
Har själv tänkt samma sak. Fattar inte vad ölen har med sporten att göra.
Säger det samma, jag har kanske missat nåt.
Tack för att du delar med dig!
P.s. I torsdags var jag och tränade för första gången sen i februari när jag var stark och tränade tre ggr i veckan. Så kom bröstcancern in i livet och orken rann ur mig. Det kändes att nu är jag på G igen. En lång väg kvar men jag är på väg. Det kom en glädjetår i kassan när de välkomnade mig tillbaka.
Ta hand om dig!
Vänligen Josefine

yellow october

The Absent Game

Involving me and my husband we have owned extra MP3 gamers over the years than I can count, which include Sansas, iRivers, iPods (common & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few ages I’ve settled down to one line of players.

Exede

satellite internet

Thanks to my roommate who told me regarding this web site, this weblog is genuinely remarkable.

Comments are closed.