Ett mål på vägen

Det var ju det där med att vara i nuet.
Och jag är i N U E T, jag lovar. Jag gör i allafall mitt bästa.
Och när man är i nuet så tycker jag att det känns bra om man har mål. Ni vet som Christer Olsson pratade om, att man måste vara i rörelse. För att stå still var inget alternativ.
Så att vara i nu, nuet men ändå se framåt är min filosofi.
Med cancer hängande i hasorna var man tvungen att göra tydliga mål. Och så är det varje gång man har något jobbigt. Men när livet börjar återgå till det normala.
Men ändå är det långt ifrån som vanligt. Då är det lätt att bli lite slapp. Och tänka att det inte är någon ide, att kämpa framåt. Att man får acceptera och bara hänga på.
Men det är det precis vad det är, mycket stor ide att lyfta blicken och titta framåt.
Även om framstegen inte blir lika stora, lika snabbt eller lika synliga, lika snabbt, så är det viktigt.

Så vägen tillbaka är ju fylld av utmaningar. Både psykiska och fysiska.
De fysiska är svårast att genomföra, men enkla att se och mäta.
Och ni som läser bloggen vet ju att jag är lite nördig. Och och nu har jag verkligen tagit fram ett mål.

Och det är att kunna göra brygga på en pilatesboll. Garva inte ihjäl er nu när ni tittar på min bild.
Eller föresten, garva :-))) För det gör jag.
Men jag tänker också att om jag aldrig vågar, så kommer jag ju aldrig kunna göra den där grejen. Att göra bryggan på en boll som sedan kommer att bli huvudstående. Jag är väldigt långt därifrån nu, kan jag säga.
Så då får jag bjuda på lite tönteri :-)))

elain

Hon börjar med att sätta sig, på huk. Med ryggen mot bollen, sedan glider/snurrar hon sig in i denna position. Sedan lyfter hon benen (kolla nästa bild)

elaine 2

Sedan, med hela sin tyngd på bollen ”slänger” hon bak benen och nuddar tårna i golvet. Ser huuuuur enkelt ut som helst. Men kolla min bild.,…. Jag kan ju skylla på att min boll är lite för stor men jag tror inte att det är hela anledningen :-))

yoga_1285

Och här ligger jag som en upp och nedvänd sköldpadda :-))) Inte det minsta stilfullt eller yogigt. Men sanna mina ord, det kommer att ta lite tid. Men jag skall till slut kunna göra som Elaine gör. Om det så tar ett år, så får det ta ett år. För när jag lyckas med denna rörelse, så innebär det att jag är ganska nära ett huvudstående. Och det är min dröm. Men jag är för feg för att göra det som jag gjorde på yogan i Saint Tropez förra året, själv…

4 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
Exede

satellite internet

Thanks to my roommate who told me regarding this web site, this weblog is genuinely remarkable.

Comments are closed.