En lugn helg

Jag tror att lördagens hemma kväll, var första gången som jag njöt av att hänga med mig själv, alldeles själv.
Jag blir nästan lite orolig att jag trivdes. För vem vill vara ensam?
Men att självvalt ”vara ensam” är ju grymt :-))
Fast känslan av o-vald ensam finns färskt i minnet, så jag har lite svårt att njuta 100%.
Men ändå rätt skön känsla.

Fredagen bestod av reklam fotografering och lopp-planering och kvällen avslutades som servitris :-))
Att jobba med välgörenhet gör att man får jobba dubbelt så mycket på kvällar och helger. Så kl 16.00 drog jag på mig förklädet och bar tallrikar. Respekt till alla servitriser. Och vi hade kul, Casey och Anna var också med.
Men hela dagen igår och idag har jag varit fotograf, bland annat en möhippa :-)) åh det är kul som f-n :-)) sorry!
Löpning och lite yoga uppväger allt sittande.
Glömde jag säga att jag också haft på mig författar-kavajen den här helgen.
För nu är det nära nära att boken är klar!! I morgon skall Alexandra från förlaget ringa mig och vi skall prata marknadsföring. Sååååå spännande.

#ärjagfortfarandevacker #fightcancerandrun #fotografcecilia #servitrissombarakanbäratretallrikaritaget

mix-3

Mixa Broccoli, spenatblad, lite ingefära och avacado, med Brämhults Apelsinjuice (eller egen hemma juicad). Sååå himla gott. Rör i lite Hampa-pulver och du har fått i dig protein som också mättar gott!!!

 

2 Comments

yellow october

Third Flower

My wife and i are now delighted that Albert could perform his scientific studies as a consequence of the concepts he had via your online page. It’s on occasion perplexing to only generally be making a gift of steps which lots of people could have been…

Exede Saint Clair

satellite internet

You can unquestionably see your skills inside the perform you create. The world hopes for much more passionate writers like you that are not afraid to mention how they believe. On a regular basis observe your heart.

Comments are closed.