Digging deep in your life :-))

Om det är cancer, livet eller bara tillfälligheter som gjort att jag träffat mina underbara släktingar som jag inte sett på många,  många år låter jag vara osagt.
Men det var så spännande och helt fantastiskt att det inte känns konstigt eller främmande, utan bara helt som vanligt!!!

Först var det fina mosters födelsedag med snälla kusiner och söta små kusinbarn :-)) och sedan en tur till faster i Hedemora och hela tjocka släkten där som är helt outstanding. We miss you!

Så nu är vi tillbaka hemma och smälter alla intryck. Tack farsan och lilla k för en underbar liten road-trip.

Magen läker, men oj så sakta.
På återbesöket tittade sköterskan nöjt på mig och sa att det är sällan man ser så här bra ärr. Så klart att jag blev glad :-)) Så nöjd att det läker fint. Hoppas bara att magen blir som innan cancern, platt och osynlig igen liksom.
Ni vet när man har kroppsdelar som bara finns där och fungerar och man funderar inte så mycket på dem, så vill jag gärna ha det igen :-))
Stöd/kropps strumpan skall vara på ytterligare 5 veckor men nu bara på dagen. Träffade inte min läkare utan en annan som sa att jag inte fick träna på 8 veckor ytterligare om jag spände magen.
Spänna magen skall man ju göra i alla övningar för att stärka core och skona ryggen…. !?!?!?!
Men snart är min doktor Peter tillbaka, då skall jag fråga igen. Tills dess är det cykling på 1.ans växel som gäller :-))
Men min kropp skriker efter yoga, cross fit och löpning. Hård träning för att bli stark igen.
Men när man inte kan träna, på grund av skada eller förkylning så är det ju ännu viktigare att äta bra och många vitaminer. Och det gör jag, juicer som en besatt, vitaminer och raw food med mycket proteiner !!!
Masserar magen och använder den inte.

Och så fick jag ett så fint mail. Som räddade hela min dag. För jag gick och funderade, ni vet som man gör. När man ifrågasätter det man håller på med, när man undrar om man är på rätt ställe, ni vet :-)) Inget allvarligt, men lite grubblerier. Men så kom då mailet från ”maggan” som tackade för att jag fortsatte skriva.
Om livet efteråt och hon tackade för att jag inspirerade. Men det är jag som skall tacka! TACK MAGGAN för ditt mail!!!!!
Så lite som behövs för att vi människor skall bli glada och må bättre. Några ord, några rader och så är man glad igen.

Så sprid lite komplimanger och kärlek idag, där du är just nu. Det kommer tusenfalt tillbaka, kanske från ett oväntat håll, men det kommer alltid tillbaka.
Om du inte tror mig så titta på filmen Pay it forward, den har några år på nacken men den är underbar!

Kram på er alla där ute i sommar-Sverige.

hedemora_4717

En klassiker :-))) Hedemoras pizzeria like in the old days, får en egen yoga pose tänkte vi, men det går väl så där :-))

hedemora_4718

Med magkorsett och operationsstelhet så är man inte helt förlig, lägg där till en något stressad farsa som tycker det är så där lagom piiinit att vi skall posera :-)) hahaha det börjar bra!

hedemora_4732

Liten picknick. Och farsan anser inte att det finns något dåligt väder. Så han stannade till på Stadium och köpte regnskydd till oss. Grymt bra fick vi ju erkänna :-)) Lilla k at it´s best.

hedemora_4818

Besatthet är ett av de Hedströmska dragen. Så när vi fick för oss att hitta sommarstället som vi hyrde för nästan 40 år sedan (jag minns typ bara fragment) i en backe och det hette Ugglebo. Då kastade vi oss ut i skogen. Men jag lovar att myggen var stora som fågelungar så vi beslöt oss att utforska området när bladen har trillat av. Fortsättning följer :-))

hedemora_4847

Shopping in Hedemora!!! Farsan har efter typ 40 selfie äntligen hittat sin pose :-))) Grattis far!