Den blomstertid nu kommer…

Det är alltid lite vemodigt när nya tider stundar. Eller så är det bara spännande. Jag tror att det är mest spännande, när något nytt står för dörren. Liksom ett nytt kapitel.
För vi vände blad, precis som kungen sa att han skulle göra :-))) För min förstfödda tog studenten i onsdags. Och det var en dag full av kärlek, vänskap och många kramar. Tack alla som kom och firade lilla-stora-nu mer vuxna-Casey!!!!

Det var som sig bör champagne frukost, en tur med Paddan, uppträdande på Operan, utspring och flakåkning och så mottagning. Vi höll till på vår gård. Lite som att man plötsligt fick en liten tomt :-))
Det kändes hur gulligt och ombonat som helst. Och fram på småtimmarna kom några av våra sköna grannar ner på ett glas vin. Så som man vill att det skall vara. Och sanna mina ord. Det var inte sista gången det var gårdsfest på vår gård :-))

Det var en trött men lycklig Casey som kom hem när det ljusnade. Och sov nästan hela dagen efter som sig bör :-))
Grattis fina Casey. Jag är så stolt över dig och mitt hjärta är fyllt av kärlek till dig!!

studdag_0681

Redo för studenten!!!

studdag_0702

Alla glada studenter på Operan!!

studdag_0735

Och så hittade jag inte vår favorit unge på skolgården!!!! Jag ville ju bara krama henne :-))

studdag_0738

Och så var ju finaste Rikard här. Han kom ner från Oslo bara för Caseys skull. Alltså så fint!!! love u R.

studdag_0764

Nästan hela familjen hittade varandra till slut :-))

studdag_0773

Sötaste Casey med sin skylt. Den bilden tog jag när hon var 2 år! Min stjärna!!

studdag_0776

Syster fotade och fotade och såg rätt nöjd ut :-))) Men så har hon ju kommit in på Valand konstskola

studdag_0813

Och så hittade vi Henrik på skolgården. Bästa läraren tycker jag. Tänk om man haft en sådan magister när man gick i skolan :-))

studdag_0871

Det blev sååååå mysigt på vår gård!!!

studdag_0801

Med mormor och morfar!!

studdag_0872
studdag_0879

Caseys ”gamla” barnflicka Karin som är som min syster idag, Och som jag är älskar så mycket :-)) Har idag egna barn. Och här är hon med finaste Moa (blivande fotbolls-stjärna, just saying:-))

studdag_0883

Åh så var Borås-ligan här !!!

studdag_0887

Jag och finaste Karin. Någon bild på mig och min älskade student blev det aldrig. Aj aj.

2 Comments

Warning: Use of undefined constant bones_comments - assumed 'bones_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/32/151832/ceciliahedstrom.com/public_html/wp-content/themes/kickass/comments.php on line 25
yellow october

The Birch of the Shadow

I feel there may possibly be a several duplicates, but an exceedingly handy listing! I have tweeted this. A lot of thanks for sharing!

Comments are closed.