DAG 2

Vad är då en Happy Healthy Reastart.

Jag ser det som en 1000-mila service (som jag så klart borde gjort för länge sedan).
Vi kostar på våra bilar och hus och gud veta allt så mycket pengar, tid och engagemang, så kanske är det tid att ta hand om sig själv!
Att låta kroppens organ vila lite, att ge den närings tät mat och hjälpa den rensa ut massor av skräp och gifter.

Dag nr 2 börjar också med havregrynsgröt för mig.
Till mellanmål dricker jag the och smäller i mig några riskakor med honung på.

Och kl. 12 knallar jag ner till Happy M Kitchen för att äta deras underbara lunch. För det finurliga är att man får nämligen äta lunch där. Och den är generös vill jag lova!
Alltid en soppa, en sallads buffé och två varmrätter varav den ena alltid består av fisk.
Fortfarande skyller jag den lätt molande huvudvärken på min jetlag, så jag skippar lätt kaffet, men jag rekommenderar att du bunkrar upp med the, för att dricka något varmt lurar kroppen att inte tänka så mycket på k-a-f–f-e :-)))

Efter lunchen går jag ner i hennes bistor del och hämtar min middags låda, min kallpressade juice och en energiboll. Eftersom alla energibollar innehåller mandel och nötter får jag en kaka.
Jag är först lite skeptisk, att äta en söt sak.
Men guess what?
Det finns inget socker på hela restaurangen!!! Jag fattar ingenting. Så de där tårt-liknande sakerna innehåller inget socker????
På kvällen äter jag min ”tårta” som efterrätt efter middagen, jag menar den ser ju ändå söt ut och den smakar sött och den är gudomligt god. Och inte för att jag misstror Marie och hennes kök, men ändå :-)))
Jag smackar girigt i mig ”tårtan” borstar tänderna och somnar som en stock. Ingen socker-rush eller uppiggningsmedel what so ever!!!
Jag är grymt imponerad.
Dag två kan jag konstatera att jag har inte gått hungrig en enda gång!!!