Att hitta nya vägar!

Att hitta nya vinklingar och nya möjligheter i sitt liv är spännande.
Men få av oss gör det inte förrän vi måste, i sista sekunden liksom. Jag är likadan.
Men kanske har åren som egen småföretagare ändå förberett mig på att jag aldrig kan ta mitt jobb för givet.  Att det alltid kommer att finnas kunder är jag inte så orolig för, men kanske inte i den mängd som jag är van vid.
För idag är det mer och mer lopp-jobb i min kalender, men jag måste ju försörja mig!
Och så blev det ju när jag fick cancer.
Över hälften av mina fotograferingar är borta. Puts väck. Och jag tror att den största anledningen är att när man googlar mig så kommer ordet C-A-N-C-E-R upp väääääldigt många gånger.

Och jag tror inte att någon tror att cancer smittar, men kanske sinnesstämningar, kanske know-how, kanske glädje och spontanitet (sådana egenskaper som bäbis fotografer måste besitta :-))
Så vad har jag haft för options när jag insåg att det här kommer inte att hålla i längden; jo, jag kunde ju bryta ihop, eller hitta på något nytt. Att utveckla mig. Och tänka att jag kanske skall göra något annat, att jag  har fotat söta gulliga jollrande bäbisar i 15 år och nu kanske det är dags att lämna krypstadiet :-)) (ta mig inte fel, jag älskar mina bäbisar och jag fotar gärna fler :-))
Och det har jag gjort. Lämnat krypstadiet :-))
Min nya kompis Mats e grymt duktig på väldigt mycket, och han är bland annat en omtyckt  kommunikatör.
Så nu har vi gjort några projekt ihop och har hittat en grym form att jobba i. Och att hitta någon som är lika men ändå har helt andra skills än en själv är så häftigt. Och som passar ihop med det jag kan. Är stort.
Så att jobba med kommunikation mellan företag och deras kunder är grymt utvecklande och super roligt.
Idag had vi ett litet  planerings möte på Foox uteservering. Bara en sådan sak :-)))

Så om man inte drar på sig tunga utgifter, stora omkostnader så kan man lätt vända lite på kostymen. För jag tror att glädje i det man gör är det som gör livet värt. Att njuta här och nu. Och då kanske inte plånboken går först.
För om vi kan se förbi alla måsten, i kläder och fräcka bilar eller stora hus. Så skall ju livet vara tillräckligt spännande ändå. För måste man fylla på med materiella prylar,  för att fylla ett tomrum i sig själv, då är det något som är lite galet.
För mindre saker ger faktiskt mer frihet :-)))

Ha en härlig kväll mina vänner!

 

IMG_4357

Lite blek och lite stel, men idag känns det ändå bättre. Har legat och jobbat på en säng som vi ställt i studion :-)) Och i natt blir det värktabletter-hard-core så att jag får sova lite mer!

 

IMG_4353

Full fart när Mats hjärna går på högvarv !!

IMG_4355

Asså vi e ju ganska seriösa också :-))

jobb_4350