Är du med?

Sedan flera månader har jag varit rätt svag.
Trött och sovit så där.
Och jag fattar inte vad det kan vara. Ni vet när man funderar och funderar men inte kan hitta orsaken. Men nu har jag klurat ut två komponenter som gör att jag inte har orken.
Den är fortfarande inte på topp men jag tror jag närmar mig en lösning :-))))

1. jag har ätit min hormontabletter regelbundet i 4 veckor nu. Och jag vill egentligen inte, för det ökar risken för bröstcancer. Men jag har pratat med flera läkare och alla säger samma sak: -Du är för ung för att inte äta dem!
Vi pratar benskörhet, depressioner, inkontinens, trötthet och orkeslöshet.
Och jag som tjatar om livskvalite borde kanske lyssna på mig själv, ibland :-))
Så nu är jag lite piggare.

2. Jag har sovit dåligt och varit hängig och inte orkat ta i när jag är på gymet. Ganska enkel förklaring. Jag måste äta mer kolhydrater, så nu har jag hävt mitt glutenförbud. Magen känns knasig som fasen, men jösses vad jag sover gott :-)))

Så som lilla k säger, man måste ha balans mamma :-)))
JA, lite lagom med pasta och inget bröd. Så har jag kanske hittat världens bästa balans !!
Tada. en liten bit på väg.

blogg_8522

Glad och förväntansfull. Thanks Nick Sosin these pics!! Love you!