Åh så var julen slut!

Och det känns väldigt skönt.
Massor av hemma-gjord knäck tillsammans med sentimentala 80-tals filmer och pytte-lite glögg. Ja, så såg jul helgen ut. I stora drag. Vi hade super mysigt. Men nästa år hoppas jag att jag kan sitta på en surfbräda, antigen på vatten eller snö.

Och blev det lite party igår. Skönt att få dansa av sig lite :-)))
Men gåååååd vad många är fulla. Och då menar jag inte glada-och-dansa-berusade, utan mer depp-fulla, som ser missnöjda ut.
Sorgsna, men fulla. Raglande och otrevliga. Då tänker jag att många lever inte sitt liv. Så som de egentligen borde. För det blir aldrig bättre eller roligare med massor av sprit. Man kan bli gladare och roligare med lagom mängd alkohol, men då måste man vara lite glad innan :-)))

Så nu sitter jag hemma i soffan och funderar på om det är dags att kamma till sig och börja jobba. Eller om jag skall slappa en dag till :-)))

Ni som är lediga, njut för fullt!!!!

jul_2819

Detta var vår julgran, för det blev ju några julklappar iallafall :-)) Men alla julklappar var ekologiska eller hemmagjorda. Och det är vi rätt stolta över! (förutom After Eighten ser jag :-))))