Ääääääääääntligen!!!

Så har jag kramat lilla k.
Min lilla älskling. Solbrun och fin står hon där i sin arbetsuniform. Med armarna utsträckta :-)))
My gååd I love that kid!
Hon jobbar i Guadeloupe över vinter säsongen och jag ville så klart hälsa på.
Tanken var att jag skulle dra över jul och nyår. NOT typ asdyrt. Jätte dyrt, ”känns-inte-värt-det-dyrt” ”för-dyrt-för-mig-dyrt”
Så jag hittade en restresa och drog :-))
Hotellet Fort Royal som drivs av Langely är super fint, stort och fräscht. Lätt att ta sig hit, ingen jet-lag eller krångliga byten. Rent och stort och massor av aktiviteter här på hotellet ingår i själva priset. Riktigt generöst tycker jag!!

Det enda jag har en åsikt om är maten. Alltså tyvärr, det drar ner hela intrycket. Pre-cooked food borde var förbjudet.
Och att vara vegan/vegetarian är en döds synd här.
Kan knappt hålla mig för skratt när jag tänker på hur kocken scannade av mig från top till tå och nästan reflexmässigt skakade på huvudet. Jag nästan kunde känna vad han tänkte, åh nej en sån där jobbig, veg-någonting.
Han var helt kallhamrad, att inte bistå med en endaste liten böna. Så jag äter paprika, morötter när det finns, och vitt ris så det står ut ur öronen på mig.
Hade inte kontoret i Göteborg lovat mig att det skulle finnas alternativ, så hade jag tagit med mig egen mat. Och då vet man föreutsättningarna, så därför har jag bara chia från och ärt protein på rummet. (Utbudet i affärerna är ytterst begränsat, det har sin charm för ön känns helt oexploaterad).
Men jag överlever 12 dagar.
Och värmen och lilla k´s arbetskamrater är såååå gulliga och jobbar på riktigt. Inget glidar jobb i värmen här inte. Very proud!

sup högupplöst_6263

True love. och lite SUP (Stå upp och Paddla på en windsurfingbräda) så kul och vattnet är såååå varmt och klart och härligt!

strand_6193

På stranden mest hela tiden!!!

sup_6280

Ingen stress här inte :-))

topp_6146

Det är på riktigt, under min löptur såg jag hur många hönor och tuppar som helst och några små kycklingar. Snacka om frigående. Det står kor och getter lite överallt här. Fridfullt så det bara smäller om det!

utsikt_6149

Det mörknar redan klockan sex och jag lever värsta pensionärslivet, så det blir tidig sänggång och då vaknar man ju som en glad och utvilad pensionär också :-))) när solen går upp typ klockan sex och då kan det se ut på det här viset från mitt fönster!!